×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory pre začiatočníkov

Položky 65 až 96 z celkom 164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    surfujete na e-shope a premýšľate, čo z našej ponuky asi potrebujete? Trochu vám s tým pomôžeme - tento strieborný vibrátor zaručene potrebujete a musíte mať! Má 10 výkonných zábavných vibračných funkcií, jednoduché ovládanie a hladký a hebký na dotyk. Vychutnajte si s ním rozmanité hrátky a akonáhle mu dôjde šťava, jednoducho ho dobite cez USB kábel!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Vychutnajte si nekonečne zmyselné potešenie s Butterfly Kiss. Je to niekoľkorýchlostný vibrátor, ktorý vám poskytne dômyselnú stimuláciu vďaka svojmu premyslenému tvaru, ktorý zasiahne všetky vaše citlivé miestečka. Dajte priechod svojej fantázii, realizujte svoje erotické sny a vydajte sa cestou, ktorú nelemujú stromy, ale orgazmy, a to tak, že jeden za druhým!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor na prst vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s intenzívnym dráždením vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrátor Vibe Therapy Sutra Pink je úžasný extrémne tichý vibrátor pre ženy s tromi dráždivými výstupkami umiestnenými na tele vibrátora. Jeho zahnutá špička pre dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Hľadáte šikovný vibrátor? Tulip vám ponúkne 10 rôznych vibračných režimov, s ktorými budete skúmať svoje nekonečné potešenie. Cesta za objavovaním vlastného vzrušenia s ním bude neuveriteľne príjemná, pretože má nádherne hebký a mäkký silikónový povrch s dômyselným vrúbkovaním. Užívajte si s ním tak moc, až sa vám skrútia prsty na nohách!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Taká malá a taká výkonná! Valencia je mini vibračná hlavica s poriadnou silou. Ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov a vďaka jej tichému motoru budete mať pocit maximálnej diskrétnosti. Valencia vám pomôže dosiahnuť orgazmus aj uvoľniť svaly od napätia. Je veľmi príjemná na dotyk, pretože je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu. Dovoľte jej, aby sa vás dotýkala všade, kde je práve potreba.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Dovoľte vašim snom stať sa skutočnosťou a podľahnite tomuto vibrátoru s dômyselným zakončením od celosvetovo obľúbenej značky Doc Johnson. Jeho kvality objavilo už veľa žien, takže sa Lucid Dream môže pýšiť aj niekoľkými oceneniami a teraz aj vy môžete vyskúšať, aké to je, keď si váš G-bod užíva intenzívnu stimuláciu vďaka ergonomickému tvaru hračky. Lucid Dream vám ponúkne skutočne silné vibrácie, pôsobia predovšetkým v špičke a môžete ich plynule regulovať otočným gombíkom na rukoväti. Dámy, nechajte svoj G-bod jasať vzrušením a, páni, nezúfajte, tento vibrátor sa vďaka svojmu tvaru môže pohrať aj s vašou prostatou.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Rada cestujete, ale chýba vám k tomu vášnivý spoločník? Tento mini vibrátor Flirty Luxurious tu je priamo pre vás! Vďaka svojim malým rozmerom je vhodný nielen na cesty a jeho elegantný vzhľad i ozdoba v podobe kryštálu Swarovski potešia každú ženu s dobrým vkusom. Flirty Luxurious je vyrobený z prvotriedneho hodvábne hebkého silikónu a hoc je malý, ukrýva sa v ňom obrovská sila, ktorá vás vezme na vrchol vskutku luxusným spôsobom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vie, ako vás intenzívne rozmaznávať hlbokými vibráciami. Vďaka prešívanému designu a objemnému tvaru sa tento mini vibrátor dobre drží a umožní ti vychutnať si rozkoš v celej jej rozmanitosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Pokiaľ máš radšej jednoduchosť, je tým pravým mini vibrátorom práve pre teba model Satisfyer Ultra Power Bullet 6: jeho funkčný dizajn a jednoduché ovládanie sa postarajú o rozkoš rýchlo a efektívne.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmenší prírastok do rodiny pulzátorov Fun Factory. Radi skúšate nové hračky a inovatívna pulzujúca technológia vás zaujala? Stronic Petite má veľký potenciál byť pre vás tou pravou erotickou hračkou. Je malý, ľahký a pulzácie sa v ňom odohrávajú tak, aby ste nemuseli používať ruky. Navyše sa ľahko zavádza a prináša tie najlepšie orgazmy!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Čierna

    Bezdrôtové vibračné vajíčko Bnaughty Deluxe Unleashed od B Swish bude baviť oboch partnerov. Užijete si s ním vzrušenie kdekoľvek a kedykoľvek a celé to bude len a výhradne medzi vami dvoma, áno, všetci milujeme tajomstvá! Pomocou diaľkového ovládania si vyberiete zo 6 výkonných funkcií, ktoré rozvibrujú túto silikónovú hračku priamo vo vašom tele.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor v štýle "rabbit" bude cielene dráždiť G-bod, ale zároveň aj klitoris. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s duálnou stimuláciou tých najcitlivejších bodov na ženskom tele.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Čo skúsiť staviť na istotu a zvoliť overenú klasiku? Mr. Right alebo "ten pravý" je flexibilný vibrátor s dômyselne zakriveným tvarom, vďaka ktorému dosiahne na váš citlivý g-bod. Vyberte si z ponúkaných úrovní rýchlosťou a nechajte sa doviesť k přenádhernému vrchole blaha a spokojnosti!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover je ideálny prstový vibrátor pre začiatočníkov, ktorý zaujme predovšetkým svojim intuitívnym ovládaním, silnými vibráciami a univerzálnosťou.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Rabbit Pink

    Veľa zábavy za málo peňazí? A prečo nie! Aj cenovo dostupné hračky môžu byť kvalitné, rovnako ako tento vibrátor od ToyJoy. Funky Rabbit je zábavný, silný a má pôvabnú farbu. Disponuje stimulátorom klitorisu a vyrobený je zo 100% silikónu, ktorý je príjemný na dotyk. Vychutnajte si jeho 4 vibračné režimy a 3 úrovne rýchlostí.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Hľadáte šikovný vibrátor? Tulip vám ponúkne 10 rôznych vibračných režimov, s ktorými budete skúmať svoje nekonečné potešenie. Cesta za objavovaním vlastného vzrušenia s ním bude neuveriteľne príjemná, pretože má nádherne hebký a mäkký silikónový povrch s dômyselným vrúbkovaním. Užívajte si s ním tak veľmi, až sa vám skrútia prsty na nohách!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s pohyblivým koncovým jazýčkom vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si ako hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s cielenou presnou stimuláciou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Záleží vám na veľkosti? Bang! XL je mimoriadne veľký klasický vibrátor s hodvábne hladkým povrchom. Ponúkne vám 3 intenzívne vibračné rýchlosti, ktoré si budete môcť vychutnávať externe aj interne. Popusťte uzdu svojej fantázii a užívajte si tento XL vibrátor osamote alebo s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Felix Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Felixa, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Felixa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Modrá

    Bezdrôtové vibračné vajíčko Bnaughty Deluxe Unleashed od B Swish bude baviť oboch partnerov. Užijete si s ním vzrušenie kdekoľvek a kedykoľvek a celé to bude len a výhradne medzi vami dvoma, áno, všetci milujeme tajomstvá! Pomocou diaľkového ovládania si vyberiete zo 6 výkonných funkcií, ktoré rozvibrujú túto silikónovú hračku priamo vo vašom tele.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Beckham 8 Inch Thumping Dildo with Remote Control Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál si určite obľúbite rovnako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Beckhama na intímnu prehliadku k sebe domov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The G-Rave Purple

    Premeňte svoju spálňu na rave klub s hračkou, ktorá rozžiari vaše potešenie! Nechajte žiarivé svetlá na hračke, aby riadili vašu hru s jemne klenutou hlavou navrhnutou tak, aby zakaždým zasiahla bod G. Textúrovaný golier šteklí na ceste dovnútra pre vzrušujúci pocit a vyberte si zo 7 výkonných rýchlostí – dokonca aj pod vodou, pretože je úplne ponoriteľný .

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Táto luxusná vibračná hlavička má elegantný hebký silikónový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zaoblená hlava je ideálna na stimuláciu malých erotogénnych zón a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ráčte vstúpiť do sveta sexuálnych hračiek budúcnosti! Je tu BlueMotion druhej generácie! Jeho tvar je dokonalý pre zacielenie na g-bod a jeho ovládanie skrz aplikáciu bude baviť páry aj sólo jedinca. Vyskúšajte všetky vibračné režimy, aj to, ako vibrátor reaguje skrz aplikáciu na zvuk alebo si vytvorte vlastné vibračné schémy.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Tento vibrátor má veľký potenciál stať sa vaším najlepším priateľom! Pýtate sa, prečo a ako? Tak sa pozrite na jeho tvar - je priamo ideálny na stimuláciu G-bodu alebo dokonca prostaty. K tomu vám ponúkne 15 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať ľahko a rýchlo. Milujete kúpele? Vezmite si vibrátor so sebou do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikone Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    Nájdite svoj bod G a užite si nekončiace potešenie a uspokojenie s týmto vibrátorom s dokonalo zakrivenou hlavou. Je vyrobený z prémiového silikónu, má 5 úžasných funkcií, je vodovzdorný a nemôže sa dočkať, kedy sa stane vaším najvernejším priateľom. Pokiaľ patríte medzi tie menej šťastné z nás a neveríte, že aj vo vnútri vašej vagíny sa skrýva tajomný bod G, máme teraz jedinečnú príležitosť sa s týmto vibrátorom presvedčiť o opaku.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Antony Pink

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Antony si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a dramaticky tvarovaná hlava vás príjemne a presne potešenie všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.