×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory pre začiatočníkov

Položky 129 až 160 z celkom 164

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Hľadáte sexi darček, ktorý by ste si užívali spoločne so svojím miláčikom? Happy Rabbit pre vás nachystal túto súpravu top produktov, ktoré vás nikdy neprestanú baviť. Nájdete v nej, ako vibračné hračky, tak análny kolík s chvostíkom alebo hracie kocky. Samozrejme nesmie chýbať taštička na uschovanie. Každú jedinú pomôcku v sade budete milovať, to sa stavte!

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickou hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor vás poteší výraznou diamantovou textúrou, guľatou mäkkou špičkou a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderný, kompaktný a šikovný, taký je vibrátor Rita! Má úžasný textúrovaný dizajn, čím sa z neho stáva skvele stimulujúci pomocník. Vyrobený je z kvalitného silikónu a ponúkne vám 10 vzrušujúcich vibračných režimov! Prijmite jeho pozvanie do sveta slasti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Láka vás vyskúšať niečo nové a ešte viac si spríjemniť romantické chvíľky? Lovelife vibrátor na prst bude tou pravou pomôckou pre všetkých, ktorí chcú okúsiť intenzívnejšie zážitky a zároveň si potrpia na kvalite a modernom dizajne. Vďaka svojmu ergonomickému tvaru a výkonným vibráciám sa hodí nielen na predohru, ale aj na milovanie. Potešte sa ním a milujte sa ešte viac!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    Luxusná, moderná a neodolateľné hračka, ktorú vaša vulva bude milovať, to sa stavte! OhMyC sa pohodlne uvelebí vo vašej dlani a poteší vás rotujúcim korálikom, ktorý bude nežne i divoko masírovať váš klitoris aj jeho okolie. Vychutnajte si 3 úrovne intenzity a vzrušenie, ktoré bude len vaše.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Chcete sa vzrušovať kedykoľvek a kdekoľvek? Ukryte si do nohavičiek tohto potešiteľa a majte svoje sexi tajomstvo. Je plochý, anatomicky tvarovaný a poteší vulvu, klitorisu aj análik zároveň. Môžete ho nosiť jednoducho v nohavičkách a použiť aj vo vode, je totiž vodotesný.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento cestovný vibrátor s elegantným designom. Rozhodne vás nesklame, svojim textúrovaným a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Newman Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Newmana, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselný tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Newmana!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Chcete si ešte viac užívať milostné hrátky vo dvojici? Tento párový vibrátor Bound Love Couples vám svojim ergonomickým dizajnom dopraje maximálne pohodlie a svojimi vibráciami a pulzáciami rozdráždi erotogénne zóny. Funguje tak, že jedno jeho rameno zavediete do vagíny a druhé necháte starať sa o klitoris. Vibrácie si pri prenikaní užije aj váš partner!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush The Collection Etherial Periwinkle

    Chcete sa rozžiariť blahom? Tento vibrátor urobí z tých najvšednejších dní výnimočné dni! Jeho pôvabný trblietavý dizajn budete milovať rovnako ako výkonné vibrácie, ktoré poškodia vaše citlivé miesta. Vyrobený je z bezpečného materiálu a jeho chod je diskrétne tichý. Potešte sa niečím výnimočným, vy si to totiž zaslúžite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator White

    Luxusné, moderná a neodolateľná hračka, ktorú vaša vulva bude milovať, to sa stavte! OhMyC sa pohodlne uvelebí vo vašej dlani a poteší vás rotujúcim korálikom, ktorý bude nežne aj divoko masírovať váš klitoris aj jeho okolie. Vychutnajte si 3 úrovne intenzity a vzrušenie, ktoré bude len vaše.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Tento luxusný vibrátor má elegantný kovový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zahnutý koniec je ideálny na presné zacielenie na G-bod a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Body Wand Purple

    Cítite, ako vaše telo túži po masáži a vaše intímne miestečka po intenzívnej stimulácii? Naplňte svoje túžby s touto dobíjacou masážnou hlavicou! Jej jemný silikónový materiál bude vašu pokožku nebesky hladkať a 7 vibračných funkcií poteší klitoris aj unavené svaly po celom tele. Elegantný tvar so zaoblenou hlavou na pružnom krku tvorí dohromady masážnu hračku, ktorá bude počúvať vaše potreby.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Nechajte pristáť motýlika na našom klitorise a užite si dokonalú stimuláciu s týmto ružovým fešákom. Tento vibrátor má príjemný tvar, ktorý sa postará o váš bod G a klitoris zároveň. Jeho hravý vzhľad, dva výkonné motory a 30 vibračných režimov tvoria zmyselne vzrušujúcu fúziu, ktorú budete zbožňovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Rodovo neutrálny návlek na prst pre vzrušujúceho pohyb „poď sem“ a 12 režimov vibrácií k tomu. Jeho funkcie najviac ocenia prostata alebo G-bod, a to nie je všetko! Je tu ešte malinký jazýček so schopnosťou lízania o 3 režimoch, necháte sa ním poláskať hrať alebo klitoris?

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Yiva Massager Black

    Chcete sexy masáž? S touto kompaktnou masážnou hlavicou v ruke to bude perfektná slasť! Má moderný dizajn a hodí sa nielen pre začiatočníkov. Stimulácia vonkajších citlivých miest 10 vibračnými režimami s ňou bude super vzrušujúca, pretože má flexibilnú hlavu, ktorá sa prispôsobí vašim telesným kontúram a tiež veľmi výkonný motor. Užite si potešenie prameniace z erotickej stimulácie či masáže svalov kdekoľvek na tele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love Not War Amore Orange

    Aj malé veci dokážu veľké zázraky a tento vibrátor je toho dôkazom. Je výkonný a ideálny na sólo aj párové hrátky. Jeho elegantný dizajn a prevedenie si zamilujete a potešenie, ktoré vám prinesie, vás dostane do raja. Okúste hlboké silné vibrácie s niekoľkými rýchlosťami a vzormi, pritlačte ním na klitoris alebo bradavky a objavte vášeň ukrytú vo vašom tele.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Ste odjakživa skôr nežná a romantická? S týmto vibrátorom si budete rozumieť! Má pôvabnú farbu aj spracovanie a vyrobený z hodvábneho kvalitného silikónu. Jeho jedinečný tvar a vibračné funkcie sľúbia maximálnu spokojnosť a revolúciu v potenciáli ženského vyvrcholenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Yiva Massager Pink

    Chcete sexi masáž? S touto kompaktnou masážnou hlavicou v ruke to bude perfektná slasť! Má moderný dizajn a hodí sa nielen pre začiatočníkov. Stimulácia vonkajších citlivých miest 10 vibračnými režimami s ňou bude super vzrušujúca, pretože má flexibilnú hlavu, ktorá sa prispôsobí vašim telesným kontúram a tiež veľmi výkonný motor. Užite si potešenie prameniace z erotickej stimulácie či masáže svalov kdekoľvek na tele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Čo by nemalo chýbať vo vašej zbierke erotických pomôcok? Malý vibrátor, ktorý môžete mať neustále pri sebe! Pokiaľ si vyberiete tento PowerBullet, okamžite si zamilujete jeho výkonný motor, ktorý vám poskytne neuveriteľne hlboké a dunivé vibrácie. Pre všetkých, ktorí hľadajú skutočnú vibračnú silu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasický a štýlový pulzátor Satisfyer Pro 2 je vybavený patentovanou technológiou Air-Pulse, ktorá rozvibruje váš klitoris a privedie vás k vytúženému cieľu. Vďaka tichému motoru a mäkkej silikónovej hlavici vás Pro 2 uspokojí raz dva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento fialový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Gold

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    Nie je skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor na prst s tvarom, ktorý vám pomôže pohodlne dosiahnuť na G-bod. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením G-bodu.

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Mr. Dixx Naughty Knight 7.9 Inch Vibrating Dildo Skin

    Ešte nemáte toho pravého? Mr. Dixx je rozhodne vhodný adept! Vyrobený je z kvalitného PVC materiálu a je veľmi flexibilný. Okrem toho disponuje aj vibráciami, ktoré sa ovládajú cez drôtové diaľkové ovládanie. Vaše zážitky s ním tak budú absolútne realistické! Má totiž tiež vymodelované žilky, žaluď aj semenníky. Tak využite silnú koncovú prísavku a nasadnite!

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Dream Toys Red Revolution Eros

    Hľadáte erotickú hračku pre vás oboch? Párový vibrátor Eros si zamilovalo už mnoho párov pre jeho univerzálnosť. Môžete ho používať pri milovaní, alebo ním dráždiť rôzne citlivé miesta na tele. Ukrýva v sebe 2 motory, ktorých silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač. Vyskúšajte všetkých 12 vibračných režimov!

    76,90 €

    45,90 €

    Nie je skladom

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Najmenší prírastok do rodiny pulzátorov Fun Factory. Radi skúšate nové hračky a inovatívna pulzujúca technológia vás zaujala? Stronic Petite má veľký potenciál byť pre vás tou pravou erotickou hračkou. Je malý, ľahký a pulzácie sa v ňom odohrávajú tak, aby ste nemuseli používať ruky. Navyše sa ľahko zavádza a prináša tie najlepšie orgazmy!

    199 €

    119 €

    Nie je skladom

  • ROMP Switch Pulsator Purple

    Myslíte, že už nemôže zažiť žiadne nové orgazmické prekvapenie? Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás presvedčí o opaku. Jedinečná technológia Pleasure Air vo vás vyvolá silné orgazmy behom chvíľky vďaka pocitu, ktorý bude veľmi podobný nasávaniu. Vyskúšajte ho a objavte nové zážitky, ktoré budete chcieť zas a zas.
    30,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mitch

    Toto je Metal Mitch, ráčte sa zoznámiť! Je to tenký multifunkčný kovový vibrátor, ktorý vám bude slúžiť pri stimulácii rôznych miest, od klitorisu cez bradavky až po penis. Má hladký povrch, zaoblenú špičku a jedno tlačidlo na výber z 9 vibračných režimov. Hrajte sa s ním kdekoľvek, pokojne aj v sprche, je totiž vodotesný.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

Položky 129 až 160 z celkom 164

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.