×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory ružová

Položky 65 až 96 z celkom 583

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Light-Pink

    Urobte si radosť! Kedykoľvek a kdekoľvek. Doma alebo na cestách. O samote alebo v páre. Erica je nová inovatívna hračka od luxusnej značky Svakom, ktorá v sebe ukrýva dva výkonné motory pre vonkajšie aj vnútorné stimuláciu. Je plne ovládateľná cez aplikáciu, v ktorej nájdete množstvo možností a inšpirácie k spokojnosti. Urobte si dobre alebo kontrolu nad vašim potešením zverte vášmu náprotivku.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Snívate o vášnivej jazde s dokonalým vibrátorom? Oddajte sa s týmto ružovým krásavcom a vdýchnite život svojim nezbedným fantáziám. Bunny Kisser je dokonale tvarovaný duálne stimulujúci vibrátor s 10 vibračnými funkciami a 4 rýchlosťami intímneho sania. Ovládajte každú s funkciou samostatne a dotknite sa báječných vrcholov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Netúžite len vy, ale i váš náprotivok po zmyselných vibráciách počas milovania? Tento párový milovník vám vaše prianie s radosťou splní! Bude s vami priamo pri milovaní a zintenzívni pôžitky z každého prieniku, pretože vibráciami bude stimulovať penis, vagínu i klitoris. Užite si dotyk vysoko kvalitného a mäkkého silikónu a objavujte nové pôžitky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Incantation Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Incantation Pink je úžasný, extrémne tichý vibrátor pre ženy s jemnými dráždiacimi výstupkami po celom svojom tele. Jeho premenlivý priemer zvyšuje vzrušovanie.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Flexer Insertable Dual Panty Vibrator

    Vaša nová najobľúbenejšia vzrušujúca hračka, s ktorou si užijete v pohodlí domova aj vonku! Zoznámte sa s Flexerom od Lovense, ktorý je rovnako ako ostatné Lovense hračky ovládateľný cez aplikáciu a vy s ním objavíte úplne novú úroveň erotickej stimulácie. Jeho dizajn je skvele pružný a premyslený presne tak, aby vyhovoval vášmu telu. Dotýkať sa bude G-bodu aj klitorisu zároveň a jeho úžasná sila poteší aj tie najnáročnejšie milovníčky!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Unikátny tvar a dokonale silné vibrácie, s ktorým preletíte až do orgazmického neba, taký je Pretty Love Snaky Vibe. Má dvojité zakončenie, prvé je hladké a druhé jemne vrúbkované a spája ich pevná a mäkká silikónová reťaz. Táto hračka je predovšetkým všestranná, stane sa obľúbeným doplnkom lezbického sexu, ale aj sexu muža a ženy alebo sólo hier.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Melt Coral

    Viete, že aj vzduch dokáže byť poriadne vzrušujúci? Musí sa však jednať o podtlakové vlny, ktoré rozvášnia váš klitoris! We-vibe Melt je párový stimulátor so schopnosťou jemného sania, ktorému sa nič nevyrovná. Naviac sa ovláda cez aplikáciu a sľubujete tak aj hry na diaľku. Nechajte sa uniesť pulzujúcou orgazmickou vlnou pre váš klitoris!

    209 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Špeciálna nafukovacia pohovka s realisticky tvarovaným vibrátorom. V strednej sedacej časti je zosilnený, po bokoch má dve držadlá pre ľahkú manipuláciu. Plynulo regulovateľná intenzita vibrácie.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA022-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Pink-Green

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok realistického tvaru a nežných farieb, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Ružová

    Zdieľajte vaše intímne tajomstvo so svojou láskou doma či na verejnosti. S týmto multifunkčným vibračným vajíčkom to už nebude žiadny problém! Vajíčko je vodotesné!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer Liberty 2 v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 8 úrovní dych vyrážajúcu stimuláciu a hodí sa nielen na cesty. Vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vln garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Kira Velvet

    Hľadáte erotického kamoša, ktorý by splnil VŠETKY vaše požiadavky? Ste náročná, to sa vie, a vybrať si ten pravý vibrátor pre vás nie je len tak. Teraz ste ale na správnej adrese, poďte sa zoznámiť s Lush Kira! Má 2 vibračné body, vie krúžiť, prirážať a tiež sa zahriať. Na svoje si tak príde ako vagína, tak klitoris. Zdá sa vám to neuveriteľné? Odhaľte pravdu!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium eco

    Najobľúbenejší Womanizer Premium teraz v novom ekologickom kabáte! Vychutnajte si jeho 12 úrovní intenzity bezdotykovej stimulácie klitorisu, ktorá vás vďaka tlakovým vlnám a jedinečnej technológii vezme do raja behom pár minút. Je šetrný pre planétu a nekonečne vzrušujúci pre vás, tak sa potešte erotickou hračkou pre všetkých, ktorí zmýšľajú ekologicky.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Ružová

    Elegantný, hladký vibrátor pre všetky moderné ženy, ktoré túžia po niečom vkusnom a zároveň účinnom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Woomy Pichile Wand Magenta

    Láka vás objavovanie vzrušujúcej hravosti? Kolekciu Woomy tvoria pôvabné hračky z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sa pýšia zábavným aj elegantným vzhľadom a tými najlepšími funkciami. Do Woomy kolekcie patrí aj skvostne ružová vibračná hlavica, ktorá vám pomôže uvoľniť od bolesti krku, ramien chrbta a ďalších miest. Zároveň s ňou neváhajte potešiť aj svoje citlivé miesta.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Vibrating Lipstick - Vibrujúci rúž

    Elegantný a diskrétny, super výkonný, multifunkčný mini vibrátor prezlečený za rúž s jemnou špičkou z najkvalitnejších materiálov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith C0571-03 Mini Fuck Machine with 3 Thrusting & 10 Vibration Patterns Pink

    Chcete to poriadne rozbehnúť? Predstavujeme mini šukací stroj na dokonalú stimuláciu! Ponúkne vám 3 režimy prírazov a 10 režimov vibrácií, ktoré zmenia váš sexuálny život. Použite odnímateľnú prísavku a vychutnajte si svoju chvíľu maximálnej slasti bez použitia rúk. Táto hračka sa jednoducho postará o to, aby ste sa mali pekne!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Ružová

    Dokonalý vibrátor v tvare písmena U, zacielený ako na bod G, tak aj na klitoris. Ohromí vás svojou flexibilitou, univerzálnosťou a funkciami. Poháňaný je 2 výkonnými motormi a ponúka veľa možností experimentovania a dosiahnutia maximálneho potešenia. Vyrobený je zo 100% zamatovo hebkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Chcete zažívať nezabudnuteľnú chvíľu intímneho uspokojenia, kedykoľvek sa vám zachce? Predstavujete jediný vibrátor svojho druhu od Paloqueth, ktorý vás dostane svojimi duálnymi vibráciami a luxusným dizajnom, ktorý nemá obdobu. Nechajte sa ním vziať do sveta neobmedzené rozkoše!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Ružová

    Vášnivé dámy pozor! Máme tu pre vás niečo naozaj senzačné, čosi, čo vás dostane do extázy, čosi, čo si zamilujete, čosi, čo poteší váš G-bod, klitoris i zadné vrátka súčasne. Zoznámte sa s multifunkčným silikónovým vibrátorom Triple Pleasure Rabbit prekračujúcim limity a odpovedajúcim na neutíchajúce túžby každej z nás.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Charles

    Pretty Love Bright je silikónový G-spot vibrátor s 30imi typmi vibrácií. Dokonalým tvarovaním hlavy dokáže stimulovať bod G a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Backie Pink

    Tento stimulátor prostaty a hrádze od značky Pretty Love je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 30 účinných vibračných režimov. Nechajte sa unášať hlbokými vibráciami, ktoré vďaka dokonalému tvaru cielia na najcitlivejšie miesto na mužskom tele, ktorým je prostata. Rovnako ako všetky moderné erotické hračky je aj tento produkt nabíjateľný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Objavte dokonalé vzrušenie análnych hier s Ditto+ od značky We-Vibe. Je to vibračný análny kolík, ktorý vám poslúži počas sexu, predhry či masturbácie, a je ovládateľný prostredníctvom aplikácie, takže sa so svojím protějškom môžete pohrávať, zatiaľ čo je treba na druhom konci sveta.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Bang Her Silicone G-Spot Finger Vibe

    Premeňte svoj ukazováčik na vibračnú plochu, ktorú si vaša partnerka naozaj zamiluje.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Snívate o vášnivej jazde s dokonalým vibrátorom? Oddajte sa s týmto ružovým krásavcom a vdýchnite život svojim nezbedným fantáziám. Pucker je dokonale tvarovaný duálne stimulujúci vibrátor s 10 vibračnými funkciami a 4 rýchlosťami intímneho sania. Ovládajte každú s funkciou samostatne a dotknite sa báječných vrcholov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gballs 2 Ružová

    Gballs 2 je zábavný spôsob, ako precvičovať svaly panvového dna. Váš osobný tréner má 6 tréningových kurzov, podáva hlasové inštrukcie, stanovuje ciele a odmeňuje. Gballs 2 s integrovanými senzormi zaistí odozvu svalstva.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrátor, ktorý splní čo sľúbi! Užijete si s ním vo dvojici aj o samote. Tešte sa na inovácie, nové zážitky, radosť a vzrušenie. A ak vám to v poslednej dobe v posteli veľmi neklape, tak žiadne strachy, tento vibrátor vášeň zase prebudí!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Predstavte si také vzrušenie, ktoré vám vezme dych. Predstavte si hračku 2 v 1, ktorá vám splní 3 želania ako zlatá rybka. Predstavujeme Dorcel Dual Orgasms spájajúca vibračnú hlavicu z jednej strany a výkonný vibrátor s rotujúcimi guľôčkami po stranách a tiež otáčajúcim sa koncom na priamu stimuláciu bodu G. Takže, budete si priať najskôr stimuláciu klitorisu, alebo podľahnete rovno rotáciám a guľôčkám?

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Vibe 10 Pink

    Odhodlajte sa urobiť svoj intímny život kvalitnejší a vzrušujúcejší. Tento realistický vibrátor pôvabnej ružovej farby je vám k dispozícii, aby plnil vaše tajné priania. Ponúkne vám niekoľko intenzívnych vibračných režimov a navyše je i vodotesný. Poďte si urobiť dobre!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Pink

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazmu zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 583

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.