×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory ružová

Položky 129 až 160 z celkom 583

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys The Hammer - Extra silný duálny pulzátor Ružová

    Vibrátor The Hammer je vzrušujúce dobrodružstvo, ktoré vás nenechá potichu. Výkonný vibrátor s výrazne tvarovaným povrchom a stimulačným "zajačikom". Medzitým, ako si užívate vaginálnu stimuláciu, hlavica zajačika sa venuje vášmu klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zaručený orgazmus je zaručený spôsob, ako si zaručene zlepšiť aj ten najhorší deň! Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás svojou jedinečnou technológiou Pleasure Air bude orgazmicky tešiť kedykoľvek budete chcieť. Vychutnáte si s nám pocit podobný saniu, objavíte nové slastné pôžitky a tiež tie najlepšie vrcholy, ktoré budete chcieť znovu a znovu.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Ružová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný na sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    To najlepšie pre váš G-bod! Tento dômyselne tvarovaný vibrátor má šikovne ohybnú hlavu a pružný krk, aby ste s ním bez problémov dosiahli G-bod a láskali ho vibráciami. Na výber dostanete z 10 rôznych rýchlostí a dotyk hebkého prémiového liquid silikónu nepôjde nemilovať. Dosiahnite s ním až na nebo!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Bodywand

    Všestranné vzrušenie kedykoľvek si spomeniete! Táto prekrásna ružová masážna hlavica vás očarí 9 vibračnými rytmami a 3 intenzitami. Z jednej strany ju môžete použiť na príjemnú stimuláciu kdekoľvek na tele a zo strany druhej s ňou môžete preniknúť do vagíny a nechať sa potešiť zmyselnou funkciou zahrievania. A ak sa najradšej hráte v kúpeľni, tak o dôvod viac, prečo si túto hračku zaobstarať, je totiž vodotesná.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Pink

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe bol navrhnutý skutočnými profesionálmi na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku potrebovať nebudete.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cerise

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a štýlová, ako ste aj vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulácia klitorisu a predovšetkým orálny sex dostane do raja každú ženu, o tom nik nepochybuje. Dámam predstavujeme dokonalú a rôznorodú stimuláciu s pomocníkom, ktorý bude robiť presne to, čo budete chcieť. Pokojne i každý deň a vždy trochu inak. Ráčte sa zoznámiť Clitellou, stimulátorom klitorisu napodobňujúcim orálny sex, ktorého súčasťou sú aj rôzne nadstavce a, samozrejme, stimulátor má aj rôzne rýchlosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Reginald Pink

    Neuveriteľne príjemné potešenie? Áno! Úžasný Reginald vás bude stimulovať intenzívnymi vibráciami a múdro tvarovaným dizajnom. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, má lesklú plastovú rukoväť a ponúkne vám hneď 12 výkonných režimov. Dovoľte mu, aby vám pomohol prebudiť vašu skutočnú rozkoš.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco je prvý, biologicky rozložiteľný a recyklovateľný mini vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel plastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Ponúkne vám silné vibrácie v jednej rýchlosti, pôvabný vzhľad a možnosť stimulovať akékoľvek citlivé body na vašom tele. Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický mini vibrátor!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Clitoris Stimulator Suction, Vibration and Thrusting Pink

    Chcete sa cítiť ako kráľovná a užívať si vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity? S Martinellou k tomu nebudete potrebovať nikoho ďalšieho! Jej pôvabná ruža, ktorá bude láskať váš klitoris, zatiaľ čo bude vibračné vajíčko z druhej strany rásť vo vašej vagíne. Vychutnajte si 10 sacích funkcií a 10 režimov vzrušujúcich prírazov a vibrácií!

    87,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO Sona Cruise Cerise

    Zoznámte sa so Sonou Cruise, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona Cruise vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom. Je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste vy.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Osci 2

    Revolučná potešenie pre váš bod G? Áno! Už ste počuli o Osci? Má jedinečnú funkciu oscilácie (kmitanie) a prichádza teraz vo vylepšenej verzii druhej generácie. Má silnejší motor, pohodlnejší tvar a neuveriteľne dlhú výdrž batérie! Aby toho nebolo málo, možno ho ovládať na diaľku cez aplikáciu v telefóne. Vychutnajte si to najintenzívnejšie dráždenia, ktorému sa sotva niečo vyrovná!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith C0571 Mini Thrusting 2in1 Machine & Vibrator Pink

    Hovorí sa, že nič nie je vzrušivejšie ako prírazy! Pokiaľ ste ich ešte nevyskúšali, tento vibrátor je na to ideálny adept! Disponuje funkciou jemných prírazov a vibrácií o 10 režimoch. Zmlsnite si na jeho prirážajúcom pohybe o rozsahu 3 cm a vychutnajte si príjemný dotyk hebkého silikónu.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderná a výkonná vákuová pumpička pre stimuláciu vašej kvetinky. Vychutnajte si nielen sanie na 3 úrovniach, ale tiež 12 báječných úrovní vibrácií, to všetko za prítomnosti vzrušujúcich stimulačných vrúbkov. Pumpička je príjemne flexibilná a hebká, lebo je vyrobená z hygienického a vysoko kvalitného silikónu. Zvýšte svoju citlivosť a objavte úplne novú vlnu orgazmického potešenia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Štartovacia sada na objavovanie vibračného vzrušenia! Táto 3 dielna sada erotických pomôcok obsahuje vibrátor so zacielením na bod G, pružný erekčný krúžok so stimulátorom klitorisu a mini vibrátor. Hračky môžete používať samostatne alebo všetky zároveň! Tak čo skúsite ako prvé?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibruje, pulzuje, saje, tepe a klope! Tento vibrátor vám splní všetky priania. Môžete ho použiť na masáže celého tela alebo ním dráždiť intímne partie. Jeho oba konce sú použiteľné, z jednej strany je to flexibilná masážna hlavica s nástavcom na sanie alebo bez nástavca na poklepávanie. Z druhej strany je ergonomicky zakrivený vibrátor s ohybnou špičkou. Vyskúšajte všetky 3 funkcie o 10 režimoch!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je šikovný, elegantný a multifunkčný vibrátor, ktorý by nemal vašej pozornosti uniknúť. Ukrýva v sebe silu, ladnosť, luxus a kopec orgazmov, ktoré sa vo vás chystá prebudiť. Jeho ergonomický tvar vám zaručí jednoduchú manipuláciu a 2 super silné motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe, vám zas sľubujú dokonalú stimuláciu. Dráždite svoj klitoris, G-bod alebo bradavky a vychutnajte si funkciu zahrievania. Angel je tu preto, aby uspokojil všetky vaše potreby!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najobľúbenejšia masážna hlavica na svete! A toto je jej najnovšia verzia, ktorá sa oproti tej minulej líši možnosťou dobíjania cez USB kábel, takže ju pri používaní nemusíte mať zapojenú do siete.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Wand Massager

    Pocíťte ultimátnu silu najpredávanejšej masážnej hlavice Palmpower Wand Massager a zažite všetky jej povzbudzujúce, silné a relaxačné schopnosti, vďaka ktorým je celosvetovo tak obľúbená.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Eidolon

    Absolútnym hitom a najnovším fenoménom, čo sa erotických hračiek týka, sú bezpochyby také pomôcky, ktoré môžete buď vy alebo váš partner ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie. Magic Motion Eidolon je výnimočný v tom, že vám poskytuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov na ženskom tele, a to bodu G a klitorisu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Vďaka praktickému magnetu drží model Sexi Secret diskrétne v nohavičkách a stimuluje klitoris svojím ergonomickým tvarom a intenzívnymi vibráciami. Pomôcku dopĺňa príjemný a šetrný silikón a možnosť ovládania cez aplikáciu Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Heart Vibe French Rose - Vibrátor v tvare srdiečka

    Rozkošný nabíjací vibrátor v tvare srdiečka je ideálnym darčekom. Nenápadný vzhľad vám umožní mať tohto spoločníka kedykoľvek a kdekoľvek pri sebe. Hladký silikónový povrch a veľmi silný motorček s 10 rýchlosťami sa o všetko postará.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Essentials Up and Down Vibe Pink

    Predstavujeme vám ultimátneho potešiteľa pre G-bod alebo pre prostatu! Dostane vás do kolien svojou úchvatnou funkciou pohybu hore a dole, ktorá vám prinesie naozaj zmyselné pocity neporovnateľné s ničím iným. Nechajte si urobiť dobre 7 rytmy pohybu a prídete aj vibrácie o 3 rýchlostiach a 4 rytmoch.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Užite si dokonalú atmosféru s novým Club Vibe 3.OH, ktorý reaguje na hudbu! Vďaka svojej diskrétnej veľkosti ho môžete mať v nohavičkách kedykoľvek a kdekoľvek. Je tichý, ľahký a vybavený 3 režimami potešenia. Za zmienku tiež stojí dobíjacia, zabudovaná batéria a bezdrôtové diaľkové ovládanie s integrovaným mikrofónom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Aké je najväčšie bohatstvo v živote? Je to vzrušenie, vášeň, potešenie, uspokojenie a kvalitný orgazmus. Zamilujte sa do OhMiBod, ktorý je stále dokonalejší a obľúbenejší a bude vaším najcennejším pokladom. Jeho čaro spočíva v tom, že ho môžete prepojiť s mobilnou aplikáciou a ovládať jeho funkcie pokojne aj z druhého konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Pink

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a rovnako štýlová, ako ste vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    Nádherné pocity a vibrácie pod vašou kontrolou! Predstavujeme novú ružovú kolekciu Sunset od You2Toys, ktorá obsahuje pomôcky vybavené praktickým a dobre čitateľným displejom pre absolútnu kontrolu nad vašou intímnou masážou. Patrí do nej aj táto vibračná hlavica na relaxačné masáže i erotickú stimuláciu vonkajších intímnych miest. Urobte si s ňou dobre a vychutnajte si dotyk jej hebkého silikónu.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Sada plná potešenia! Evolved Intense Pleasure Kit je sada 8 komponentov, ktoré vám zaručia, že vaše erotické hrátky, či už sólové alebo párové, dostanú novú a omnoho lepšiu úroveň. Venušine guličky, análny kolík, vibračný krúžok a vibrátor so 4 nadstavcami, toto všetko v romantickej ružovej farbe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY MiSS Bi Ružová

    Miss Bi kombinuje fenomenálnu klitorálnu stimuláciu so vzrušujúcim dráždením bodu G. Dva na sebe úplne nezávislé motory vás zaručene dovedú až na vrchol!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 583

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.