×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory ružová

Položky 97 až 128 z celkom 583

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolučný bezdrôtový vibrátor na diaľkové ovládanie, ktorý môžete dobíjať cez USB. Tento dômyselný vibrátor je ľahučký, tenký a priamo prosí o využitie na prechádzke mestom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Nora Vibrator

    Inovatívny zajačikový vibrátor Nora, ktorého funkcie volíte vy alebo váš partner cez mobilnú aplikáciu. Disponuje otočnou hlavou, ktorá vás privedie k šialenstvu skrz stimuláciu G-bodu, a tiež ramenom, ktoré sa pohrá s vaším citlivým klitorisom. Čo viac si priať?

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Chcete sa cítiť ako kráľovná a užívať si vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity? S Martinellou k tomu nebudete potrebovať nikoho ďalšieho! Jeho pôvabná ruža, ktorá bude láskať váš klitoris, zatiaľ čo bude vibračné vajíčko z druhej strany rásť vo vašej vagíne. Vychutnajte si 10 vibračných režimov a 10 režimov vzrušujúcich prírazov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrator Big Jelly 23cm

    Vibrátor, ktorý je hodný vašej nekonečnej lásky od obľúbenej značky You2Toys.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Predstavte si, aké by to bolo, mať deň, čo deň a noc, čo noc po ruke perfektnú erotickú hračku, ktorá urobí maximum pre vaše potešenie. Váš život by s ňou naplnila sexuálna harmónia a spokojnosť. Tak už na nič nečakajte a doprajte si zmyselné sanie, olizovanie a vibrovanie.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Gyro Vibe Pink

    Chcete otočky? Gyro Vibe vás prekvapí vysokou intenzitou otáčania, ktorá samozrejme prináša vysokú intenzitu potešenia. Jemne klenuté textúrované telo a koncová rotujúca guľa ako základňa, to je prísľub mimoriadneho pohybu pre perfektné uspokojenie. Použite prísavku a ukotvite hračku na hladkom povrchu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Ženy milujú kvetiny a túto ružu bude každá žena milovať zo všetkých kvetov najviac! Nie je to totiž obyčajná ruža, je to ruža plná slasti, vzrušenia a spokojnosti. Jej okvetné lístky obklopujú tajný otvor, do ktorého vložíte svoj klitorisu a necháte ho rozplynúť sa vášňou vplyvom nasávania. Nechajte svoj klitoris rozkvitnúť blahom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Pocket Pink

    Táto malá masážna hlavička od prestížnej značky PalmPower sa síce pohodlne ukryje do vrecka, ale aj cez mini rozmery vás prekvapí svojou uspokojujúcou silou. Tento roztomilý model je rovnako ako tie veľké vyrobený z prvotriedneho silikónu a dopraje nadpozemsky mocné vibrácie, ktoré vďaka pružnému krku zacielite presne tam, kde si ich vaše telo žiada.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Túžite po hrejivom objatí? Tento vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, pomerne realistický žaluď, a predovšetkým funkciu zahrievanie až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Yoko premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 2 motory a ohromujúce funkcie. Jeho dvojité hroty s 3 nezávislými motormi vám môžu zažiť omamné vzrušenie rovnako ako hlavnú vibračnú časť. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií vibrácií a pulzácií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Ružová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync Lite Pink

    Ste vy a váš náprotivok naozaj zvedaví a láka vás objavovať nové vzrušujúce možnosti v posteli? Tak práve pre vás tu je We-Vibe Sync Lite. Je príjemne hladký a hebký, jednoduchý na používanie, a hlavne perfektný pre ešte bližšie prepojenie s vaším náprotivkom. Doprajte si vibrácie, ktoré si užijete obaja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Ružová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Rozhliadate sa po svojom prvom vibrujúcom kamarátovi a nechce sa vám zatiaľ moc investovať? Tento vibrátor Blush Luxuriate predstavuje fajn kvalitu za rozumnú cenu. Má príjemný a hladký povrch a úroveň vibrácií sa ovláda koncovým krúžkom. Jeho silný motor si zamilujete! Rozvibruje sa pre vás silne a zmyselne, tak neváhajte a skúste niečo, čo vám zmení život!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Smile Happy Ružová

    Kvalitný vibrátor zo silikónu má takmer dokonalý tvar, a to hlavne vďaka svojej hornej časti, ktorá vyzerá ako naozajstný penis.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka ergonomickej rukoväti sa s ňou pohodlne dostanete všade, kam potrebujete. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Ružová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a taktiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Viete, že vaše milovanie môže byť ešte vzrušivejšie? Stačí si k nemu prizvať tento šikovný krúžok, ktorý poláska penis aj klitoris. Vďaka stiahnutiu bude penis o niečo citlivejší a jeho erekcia bude dlhšia a orgazmus intenzívnejší. Dámy zas totálne prepadnú vibráciám cieleným na klitoris a okolie počas prenikania. Vychutnajte si tie najlepšie zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 úchvatné motory pre vaše bezkonkurenčné zážitky kdekoľvek na tele av tele! Predstavujeme Satisfyer Triple Lover multifunkčný vibrátor z hebkého kvalitného silikónu. Vibrátor je možné použiť ako rabbit vibrátor pre synchrónnu stimuláciu bodu G a klitorisu alebo ako masážnu hračku pre masáže celého tela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Napadlo vás niekedy pohrávať sa s vibrátorom na verejnosti? Táto hračka k tomu priamo nabáda! Zapadne do vás ako uliata a svoje vibrácie bude smerovať ako na bod G, tak na klitoris. Jej intenzita je voliteľná skrz ovládač, ktorý si môžete ponechať, alebo ho zveriť partnerovi. Užite si vzrúšo na prechádzke, na párty, kdekoľvek!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink - Vibračné tangá na diaľkové ovládanie Ružová

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Ružové nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť "čarovným" prsteňom, ktorý by vám závidela aj Arabela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý si pohrá s vaším bodom G. Ovládajte jeho funkcie sama, alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia skrz diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa vám síce roztrasú skrz stimuláciu bodu G, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšia časť vašej kvetinky, tak do toho - poďte lietať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a môžete ho pri milovaní zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny, aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iRide Pink

    Osedlajte iRide a prejdite sa na ňom tak vzrušujúco, až pokiaľ nebudete v orgazmickom cieli. Sama si vyberte rytmus aj rýchlosť a vlastným pohybom tela si budete určovať spád svojej jazdy. Jedinečný Doc Johnson iRide vás pri vašej jazde bude stimulovať 2 nezávisle na sebe ovládanými časťami, ktoré cielia priamo na vaše erotogénne zóny. Prirodzene zakrivená konštrukcia umožňuje zmyselné rytmické pohyby, kým polstrovaný vankúšik sa postará o to, aby všetko prebehlo hladko a úplne príjemne. Váš nový najvernejší milenec je vyrobený z ABS/TPR materiálu najvyššej kvality a je tu pre vás, aby vám ukázal vzrušujúcu extázu zábavnou a hravou formou.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvý biologicky rozložiteľný a recyklovateľný vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel bioplastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Je vhodný na stimuláciu ako vnútra vagíny, tak klitorisu, je štíhly, má zúženú špičku a ponúkne vám niekoľko vibračných úrovní. Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický vibrátor!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Good vibes only pre všetky ženy! Dáme, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Dobíjacia masážna hlavice s pôvabným tvarom. Okúste dokonalé vzrušenie a jedinečnú silu tejto luxusnej hračky. Vyrobená je z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 10 úrovní vibrácií. Jej ergonomický tvar zaručuje ľahkú manipuláciu a vodotesné prevedenie zase hrátky v sprche.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave Ružová

    Rozvlní sa s vôbec prvým masážnym strojčekom, ktorý vás vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 583

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.