×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 220

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Okúste magickú silu tejto masážnej hlavice z kolekcie Kink od Doc Johnson. Maximálna intenzita, vyzývavá farebná kombinácia, 8 funkcií a 8 rýchlostí, odnímateľná hlavica z prvotriedneho silikónu - taká je táto jedinečná masážna hlavica Power Wand Ultra Powerful. Urobte si s ňou dobre pri sólo hrátkach alebo si ju zoberte so sebou do svojej spálne, ktorú vám pomôže premeniť na mučiareň.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Ružová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Fialová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 2 Purple

    Tiani ™ predstavuje prelom vo svete lásky. Tiani II ™ má oproti svojej predchodkyni o 50% výkonnejší motor, až 3x dlhší dosah diaľkového ovládania (36 metrov) a obsahuje dva vymeniteľné nadstavce.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vibrátor Electric Eric od obľúbenej značky Mystim spája účinné vibrácie s obľúbenou elektrickou stimuláciou v jednom prístroji. Vibruje, brní, pulzuje, všetko v jednom!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Liv 2 Čerešňovo Červená

    LIV™ 2 je nová a vylepšená verzia kultového vibrátora strednej veľkosti. So zmyselnosťou ženského tela a jemná na dotyk prinesie tie najintenzívnejšie zážitky a ničím nerušenú rozkoš. 100% vyšší výkon vibrácií.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Nasledujte prianie svojej perli slasti zvanej klitoris a darujte si túto láskyplnú sadu. Obsahuje dvoch šikovných pomocníkov, s ktorými sa ponoríte hlboko do sveta klitoriálnych orgazmov, z ktorých vám prebehne mráz po chrbte, a tiež praktické úložné puzdro, ktorých nie je nikdy dosť. Uspokojte každé jedno z 8000 nervových zakončení v klitorisu a objavte, ako vyzerá klitorisové orgazmické nebo!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Milujete luxus, starý Egypt a omamnú rozkoš? Predstavujeme vám Mose, novinku od prestížnej značky od Zalo USA. Mose je mocný, duálne stimulujúce a nabídne vám inovatívne funkcie vrátane vzrušujúcich prírazov. Chopte sa ho a doprajte si prekrásne pocity!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, zmyselný, dráždivý a sladký. Vďaka magnetu pohodlne padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Je len pár vecí, na ktorých v živote naozaj záleží a všetci vieme, že jednou z nich je zdravie. Nielen fyzické zdravie ako také, ale aj duševné, ktoré ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosti. Táto dvojica hračiek od prestížnej značky Fun Factory vám dopraje absolútne vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a podporu vašej psychickej pohody. Hrajte sa s nimi osamote alebo v páre a ako bude hotovo, uložte ich do puzdra, ktoré je tiež súčasťou balenia.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Čo dokáže napodobniť sex najlepšie? Prirážanie! Tento pôsobivý fialový vibrátor má tiež túto schopnosť, takže vám hravo splní vaše divoké fantázie. Prirážať vie jemne, ale i tvrdo, bude záležať iba na vás, čo budete zrovna od tejto luxusnej silikónovej hračky chcieť. Prijmite výzvu a nechajte sa očariť zmyselným prirážaním až k dychberúcemu orgazmu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Thruster Baller Nude

    Tento sexi šikula je tradičný realistický vibrátor, ktorý vás prekvapí svojou modernosťou! Úplne kopíruje skutočný penis a je tvarovaný tak, aby zacielil priamo na G-bod. Stlačením tlačidla mu vdýchnete život v podobe vzrušujúcich prírazov a vibrácií. Čerešničkou na torte je boost funkcia, ktorá vám zaistí okamžité vyvrcholenie.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Nea 2 Fialová

    Až objavíte neprekonateľnú silu tejto pôvabnej hračky od obľúbenej značky LELO, zamilujete sa a vaša láska bude naozajstná, zmyselná a hlavne vzrušujúca.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 3 Fialová

    Populárny vibrátor pre páry a držiteľ ceny za dizajn RED DOT DESIGN AWARD Tiani ™ prichádza s ďalším vylepšeniami a s o 100% výkonnejším motorom.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Osci 2

    Revolučná potešenie pre váš bod G? Áno! Už ste počuli o Osci? Má jedinečnú funkciu oscilácie (kmitanie) a prichádza teraz vo vylepšenej verzii druhej generácie. Má silnejší motor, pohodlnejší tvar a neuveriteľne dlhú výdrž batérie! Aby toho nebolo málo, možno ho ovládať na diaľku cez aplikáciu v telefóne. Vychutnajte si to najintenzívnejšie dráždenia, ktorému sa sotva niečo vyrovná!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Melt Blue

    Viete, že aj vzduch dokáže byť poriadne vzrušujúci? Musí sa však jednať o podtlakové vlny, ktoré rozparádia váš klitoris! We-vibe Melt je párový stimulátor so schopnosťou jemného sania, ktorému sa nič nevyrovná. Navyše sa ovláda cez aplikáciu a sľubujete tak aj hrátky na diaľku. Nechajte sa uniesť pulzujúcou orgazmickou vlnou pre váš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA023-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Turquoise

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše prianie a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je niečo ako "malé čierne" medzi erotickými hračkami a nemal by teda chýbať vo vašej zbierke pomôcok. Disponuje jedinečnou technológiou tlakových vĺn, ktorá vytvára bezkonkurenčný sací efekt klitorisu. Vyberte si z 8 úrovní intenzity a užite si vzrušujúci štart a absolútny orgazmický vrchol. Womanizer Classic je vodotesný a bude vaším spoločníkov aj pri hrách v kúpeľni.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie hoci bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Užite si dokonalú atmosféru s novým Club Vibe 3.OH, ktorý reaguje na hudbu! Vďaka svojej diskrétnej veľkosti ho môžete mať v nohavičkách kedykoľvek a kdekoľvek. Je tichý, ľahký a vybavený 3 režimami potešenia. Za zmienku tiež stojí dobíjacia, zabudovaná batéria a bezdrôtové diaľkové ovládanie s integrovaným mikrofónom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vajíčko v seba ukrýva super výkonný motor a svoje vibrácie bude sústrediť na svojím G-bodom. Vychutnajte si extrémne intenzívne orgazmy a nezabudnite svoje potešenie tiež zdieľať!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará o vonkajšie aj o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zabezpečí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické zážitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Bouncy Bliss Classic Sit-On Vibrator Purple

    Urobte si pohodlie, posaďte sa, zavrťte a radujte sa vzrušením! Tento pôvabný vibrátor pripevnený k sedátku vás dostane do kolien svojim premysleným ergonomickým dizajnom a hodvábnou mäkkosťou. Sústrediť sa bude na klitoris aj G-bod a jeho 3 výkonné motory budú svojimi vibráciami a funkciami masírovať všetky vaše body nabité slasťou.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sono 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Objavte dvojitú penetráciu, o ktorej sa vám ani nesnívalo! Orgasmis Double Do je jedinečné dvojité dildo a šikovný vibrátor v jednom! Má dva rôzne konce a motory, ktoré vám zaistia vibrácie v 9 režimoch na jednej strane a vzrušujúce prirážanie opäť v 9 režimoch na strane druhej. Vyskúšajte, ako je dildo úžasne ohybné a pohrajte sa s ním podľa svojich predstáv!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 3 Čerešňovo Červená

    Populárny vibrátor pre páry a držiteľ ceny za dizajn RED DOT DESIGN AWARD Tiani ™ prichádza s ďalším vylepšeniami a s o 100% výkonnejším motorom.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zaistí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické pôžitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš náprotivok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si poďte užiť zmyselné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 220

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.