×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 220

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Je Joue Nuo Čierna

    Perfektná análna hračka pre neho aj pre ňu. Keď ho používa on, slúži na masáž prostaty. Pomôcku môžete ovládať pomocou ovládača v tvare diskrétneho pera alebo pomocou aplikácie Je Joue *.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 2 Red

    Tiani ™ predstavuje prelom vo svete lásky. Tiani II ™ má oproti svojej predchodkyni o 50% výkonnejší motor, až 3x dlhší dosah diaľkového ovládania (36 metrov) a obsahuje dva vymeniteľné nadstavce.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator Black

    S touto hračkou si užijete nielen vzrušujúce vibrácie, ale aj jedinečnú mravenčiacu elektro-stimuláciu. Vidlicový tvar rozdeľuje vibrátor na 2 časti a ponúkne vám 5 elektro-stimulačných programov aj 8 vibračných režimov o 5 stupňoch intenzity. Okrem toho môžete začať efektívne trénovať svoje svaly panvového dna, ktorých posilnením získate intenzívnejšie orgazmy. Vychutnajte si úžasné funkcie tejto vysoko kvalitnej pomôcky a zažijete blaho najvyššieho stupňa.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Technologicky najvyspelejší vibrátor cieliaci na bod G, aký kedy svet videl. Splňte si všetky svoje intímne priania s Kiiroo Pearl 2, ktorý disponuje technológiou citlivou na dotyk, výkonným motorom a vodotesnosťou. Táto moderná hračka počúva vašu vagínu a jej potreby, podľa toho vás potom stimuluje, dráždi a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. Ba čo viac, môžete svoj vibrátor spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojím partnerom na diaľku alebo môžete Pearl 2 synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Wave Black

    Máte masturbáciu spojenú so sprchou a kúpeľom? Začínali ste objavovať svoje potešenie práve v kúpeľni? Womanizer prichádza s novinkou, ktorá premení vaše sprchy na neopakovateľne vzrušujúce chvíle. Wave je sprchová hlavica, ktorú vyvinuli kúpeľňový experti a experti na potešenie z Womanizeru. A je tu - sprchová hlavica pre potešenie žien!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Technologicky nevyspelejší vibrátor cieliaci na bod G, aký kedy svet videl, prešiel ďalším upgradom a vy si teraz môžete splniť všetky svoje intímne priania s Kiiroo Pearl 3! Disponuje technológiou citlivou na dotyk a taktiež výkonným motorom. Táto moderná hračka načúva vašej vagíne a jej potrebám a podľa toho vás potom stimuluje, podpichuje a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. A čo viac môžete svoj vibrátor spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojim partnerom na diaľku, alebo môžete Pearl 3 synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Modrá

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Po čom vaše srdce túži? Po ďalšom srdci a lahodnej elektro-stimulácii a vzrušujúcich vibrácií? Možno je to práve toto srdiečko od Mystim, ktoré vypočuje vaše túžby a dopraje vášmu telu absolútnu slasť. Jeho dizajn sa prispôsobí vašim telesným kontúram a silný, avšak tichý motor vás poteší 8 vibračnými programami. Komu to nestačí, môže zapnúť funkciu elektro-stimuláciu a dopriať si tak jemné brnenie alebo intenzívnu a silnú pulzáciu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Menšia verzia obľúbenej masážnej hlavice Le Wand. Verzia Petite nestráca svoj luxus ani úžasné vlastnosti, a hoc je menšia, je stále veľmi silná. Ponúkne vám 10 rýchlostí a 6 vibračných vzorcov, je dobíjacia cez USB a kamarátiť sa s vami bude aj v sprche.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš protějšok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si pojďte užíť smyslné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction Dual Density 9" Thrusting Dong Skin

    Túžite celým svojím telom po absolútne realistickom prenikaní? Tak presne pre vás je tu Naked Addiction, prirážajúci realistický penis z luxusného silikónu. Na dotyk je neuveriteľne mäkký, ale zároveň je tiež pevný ako kamenná erekcia a zdobený hyper realistickými žilkami. Nenechajte si ujsť autentické pôžitky vďaka sile lahodných prírazov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zabezpečí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické pôžitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cerise

    Zbavte sa všetkého, čo vás ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepšej značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sonou 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Chcete sa dostať do orgazmickej špirály? Lelo Sila je hračka na klitoris, s ktorou budete skúmať svoje telo a možnosti vyvrcholenia. Jej otvor obklopí vašu perlu slasti a jedinečná techológia sonických vĺn vám prinesie pôžitky, ako by sa pod vami prepadala zem. Sila je lahôdkou pre vaše zmysly, strojkyňa nekonečného potešenia a sprievodkyňa tými najlepšími cestami na vrchol.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Popredná značka masážnych hlavíc Le Wand prichádza s novým luxusným produktom s napájaním zo siete. Hlavica je na prvý pohľad vskutku nádherná, jej kvalita je bezkonkurenčná a jej sila nepozná hranice. Elegantná rukoväť vám pohodlne padne do ruky, kábel s dĺžkou 245 cm dosiahne naozaj ďaleko a ohybný krk vám umožní dotknúť sa prese tých miest, ktoré potrebujú potešiť. Vyberte si to naj, čo súčasný trh ponúka, a nechajte celé svoje telo zaplaviť vlnou spokojnosti.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor je primárne určený pre páry, ale neznamená to, že si s ním neužijete aj osamote. Pozvite si ho k milovaniu, postará sa G-bod, klitoris aj žaluď!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Chýba vám poriadny orgazmus spôsobený dvojitou stimuláciou? Túžite po elegantnej hračke, na ktorú bude radosť pozerať a ešte väčšiu radosť sa s ňou urobiť? Vaše sny sa čoskoro stanú skutočnosťou, na trh totiž prichádza tento skvost, ktorý si pohrá s vnútrom vagíny a tiež s klitorisom vďaka šikovnému ramienku. Potešte sa účinným luxusom, hračkou, ktorá má štýl a ukáže vám nebo menom orgazmus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmenší prírastok do rodiny pulzátorov Fun Factory. Radi skúšate nové hračky a inovatívna pulzujúca technológia vás zaujala? Stronic Petite má veľký potenciál byť pre vás tou pravou erotickou hračkou. Je malý, ľahký a pulzácie sa v ňom odohrávajú tak, aby ste nemuseli používať ruky. Navyše sa ľahko zavádza a prináša tie najlepšie orgazmy!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nová Eva II od inovatívnej značky Dame vás bude tešiť počas milovania. Eva II je samostatná a nebude potrebné ju pridržiavať, má totiž pružné krídelká, ktorými sa zachytí pod pysky a uvelebí sa na klitorise. Eva II je malá, ľahká, vodotesná a predovšetkým účinná a navrhnutá ženami pre ženy. V balení potom nájdete elegantné dobíjacie púzdro slúžiace aj ako úložné miesto pre vašu malú potešiteľku.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Chcete sa dostať do orgazmickej špirály? Lelo Sila je hračka na klitoris, s ktorou budete skúmať svoje telo a možnosti vyvrcholenia. Jej otvor obklopí vašu perlu slasti a jedinečná techológia sonických vĺn vám prinesie pôžitky, ako by sa pod vami prepadala zem. Sila je lahôdkou pre vaše zmysly, strojkyňa nekonečného potešenia a sprievodkyňa tými najlepšími cestami na vrchol.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Zoa Black

    Niekedy máte chuť na silu, ale inokedy na jemnosť? ZOA vám dá možnosť výberu a prispôsobí sa vašej aktuálnej nálade. Jej jedinečný dizajn bude počúvať vaše vaginálne krivky aj váš klitoris. Príjemne padne do ruky a pohodlne zacieli na miesta, ktoré si práve vyžadujú potešenie. Podľahnite sile výkonného motora a doprajte si nezabudnuteľné orgazmy!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor je primárne určený pre páry, ale neznamená to, že si s ním neužijete aj osamote. Pozvite si ho k milovaniu, postará sa G-bod, klitoris aj žaluď!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Chcete sa dostať do orgazmickej špirály? Lelo Sila je hračka na klitoris, s ktorou budete skúmať svoje telo a možnosti vyvrcholenia. Jej otvor obklopí vašu perlu slasti a jedinečná techológia sonických vĺn vám prinesie pôžitky, ako by sa pod vami prepadala zem. Sila je lahôdkou pre vaše zmysly, strojkyňa nekonečného potešenia a sprievodkyňa tými najlepšími cestami na vrchol.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Snívate o skúmaní vlastného tela a o objavovaní nového a odvážnejšieho potešenia? Objavte 8 vzrušujúcich nastavení Lelo Billy 2 vibrátora na prostatu. Jeho neuveriteľná sila vás uspokojí intenzívne, ale aj jemne, a verte, že neexistuje luxusnejšia hračka, ktorá by vám poskytla tak dokonalú masáž citlivej prostaty.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Máte rada skutočných chlapov? V tom prípade sa vám bude veľmi páčiť Real Deal Neal! Vo svojom sexi tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel. Vychutnajte si jeho vzrušujúci dizajn aj funkcie!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Popredná značka masážnych hlavíc Le Wand prichádza s novým luxusným produktom s napájaním zo siete. Hlavica je na prvý pohľad vskutku nádherná, jej kvalita je bezkonkurenčná a jej sila nepozná hranice. Elegantná rukoväť vám pohodlne padne do ruky, kábel s dĺžkou 245 cm dosiahne naozaj ďaleko a ohybný krk vám umožní dotknúť sa presne tých miest, ktoré potrebujú potešiť. Vyberte si to naj, čo súčasný trh ponúka, a nechajte celé svoje telo zaplaviť vlnou spokojnosti.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Black

    Technologicky najvyspelejší vibrátor cieliaci na bod G, aký kedy svet videl. Splňte si všetky svoje intímne želania s Kiiroo Pearl 2, ktorý disponuje technológiou citlivou na dotyk, výkonným motorom a vodotesnosťou. Táto moderná hračka načúva vašej vagíne a jej potrebám a podľa toho vás potom stimuluje, podpichuje a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. Svoj vibrátor navyše môžete spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojím partnerom na diaľku, alebo môžete Pearl 2 synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Radíte sa medzi milovníkov pôžitkov? S týmto novým modelom od We-Vibe si zaistíte tú najlepšiu stimuláciu! Dokonale vám padne a dokonale vás bude rozmaznávať. Jeho vonkajšie rameno sa oprie o klitoris a rameno v tvare písmena O sa pohodlne uvelebí vo vagíne. Vychutnajte si lahodné vibrácie v páre s touto inovatívnou hračku C-tvaru!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 220

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.