×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 220

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • FemmeFunn Wireless Turbo Rabbit Nude

    Turbo Rabbit je tradičný realistický vibrátor s netradičným stimulátorom na klitoris, ktorý vás prekvapí svojou modernosťou! Úplne kopíruje skutočný penis a je tvarovaný tak, aby zacielil priamo na G-bod. Stlačenie tlačidla mu vdýchnete život v podobe vibrácií a tiež pohybu o 360 stupňoch. Čerešničkou na torte je turbo funkcia, ktorá vám zaistí okamžité vyvrcholenie.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Technologicky nevyspelejší vibrátor cielený na bod G, aký kedy svet videl, prešiel ďalším upgradom a vy si teraz môžete splniť všetky svoje intímne priania s Kiiroo Pearl 3! Disponuje technológiou citlivou na dotyk a taktiež výkonným motorom. Táto moderná hračka naslúcha vašej vagíne a jej potrebám a podľa toho vás potom stimuluje, podpichuje a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. A čo viac môžete svoj vibrátor spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojim partnerom na diaľku, alebo môžete Pearl 3 synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia než kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice, a vám nezostane nič iné, než sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vajíčko v sebe ukrýva super výkonný motor a svoje vibrácie bude sústrediť na svojím G-bod. Vychutnajte si extrémne intenzívne orgazmy a nezabudnite svoje potešenie tiež zdieľať!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Smart Bead Ružová

    LUNA Smart Bead ™ meria váš potenciál orgazmu a nastaví cvičenia priamo na mieru. Pokrok dosiahnete prostredníctvom 5 vibračných úrovní a budete si užívať dlhšie a silnejšie orgazmy ako kedykoľvek predtým.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika s jedinečnými funkciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, po čom túžite. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 úžasných elektro-stimulačných režimov plus program pre tréning panvového dna. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ráčte vstúpiť do sveta sexuálnych hračiek budúcnosti! Je tu BlueMotion druhej generácie! Jeho tvar je dokonalý pre zacielenie na g-bod a jeho ovládanie skrz aplikáciu bude baviť páry aj sólo jedinca. Vyskúšajte všetky vibračné režimy, aj to, ako vibrátor reaguje skrz aplikáciu na zvuk alebo si vytvorte vlastné vibračné schémy.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikone Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a odovzdáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    Menšia verzia obľúbenej masážne hlavice Le Wand. Verzia Petite nestráca svoj luxus ani úžasné vlastnosti, a hoci je menšia, je stále báječne silná. Ponúkne vám 10 rýchlostí a 6 vibračných vzorov, je nabíjateľná cez USB a kamarátiť sa s vami bude aj v sprche.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Chcete zažiť totálny a nekontrolovateľný orgazmus? Predstavujeme vám úplne pôvabnú a kvalitnú erotickú hračku OG Pro 2 s úchvatnými funkciami! Bude masírovať váš G-bod nasávať klitoris, a to v takej úrovni, akú si zvolíte cez luxusné diaľkové ovládanie. Tak sa uvoľnite, urobte si pohodlie a užite si chvíľu, ktorá je len vaša!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Obyčajné stimulátory prostaty vám už dávno nestačia? Je na čase objaviť, čo všetko dokáže Nexus Boost s nafukovacou špičkou, vďaka ktorej si prispôsobíte tlak na prostatu počas hrania. Ukrýva v sebe hneď dva výkonné motory so 6 rôznymi nastaveniami vibrácií na stimuláciu prostaty i hrádze. Chopte sa diaľkového ovládača a poďte na to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Nájdite svoju frekvenciu vzrušenia s KURVE! Je to prvý prispôsobiteľný vibrátor so zacielením na bod G na svete. Je vybavený patentovanou dvojmotorovou technológiou výšok a bás, ktorú si môžete maximálne nastaviť podľa svojich potrieb. Zamilujte si mäkkú gélovú špičku a ergonomické kontúry, vďaka ktorým zacielite tam, kde presne potrebujete.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predbehne všetkých svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústi do explozívneho duálneho orgazmu.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Menšia verzia obľúbenej masážnej hlavice Le Wand. Verzia Petite nestráca svoj luxus ani úžasné vlastnosti, a hoc je menšia, je stále báječne silná. Ponúkne vám 10 rychlostí a 6 vibračných vzorov, je dobíjacia cez USB a kamarátiť sa s vami bude aj v sprche.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Minamo vibrátor

    Mäkký, poddajný dizajn, ktorý ladne kopíruje krivky ženského tela. Odporúčame pre tých, ktorí vyhľadávajú nežné dotyky a nebeskú hebkosť.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Purple

    Zbavte sa všetkého, čo vás ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sonou 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia ako kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice a vám neostane nič iné ako sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani bude rozumieť vášmu telu. Hladkú menšiu časť si zavedie žena do vagíny, kde sa pri milovaní stretne aj s penisom. Druhá časť bude smerovať na klitoris a láskať ho vibráciami. Dva motory pracujú z vnútornej i vonkajšej časti a prinášajú dokonalú vzrušujúcu harmóniu.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vibračné vajíčko je vybavené super silným motorom a prináša hlboké a silné vibrácie. Vezmite si ho na rande a premeňte ho na vzrušujúcu predohru!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Black

    Lelo Tiani bude rozumieť vášmu telu. Hladkú menšiu časť si zavedie žena do vagíny, kde sa pri milovaní stretne aj s penisom. Druhá časť bude smerovať na klitoris a láskať ho vibráciami. Dva motory pracujú z vnútornej i vonkajšej časti a prinášajú dokonalú vzrušujúcu harmóniu.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Coco Pink

    Hľadáte erotickú hračku, ktorá vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom ich už stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Lux Couture Black

    Móda, štýl a potešenie, to sú tri slová, ktoré sa dokonale hodia k tejto luxusnej vibračnej hlavici od Bodywand. Je úchvatne silná a ponúkne vám dunivo omamné vibrácie. Jej klasický design vám ponúkne hlbokú masáž celého tela a pružný krk oceníte vo chvíľach, kedy sa budete potrebovať dostať na ťažko prístupné miesta. Vyberte si z 5 režimov vibrácií a 10 rýchlostí!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vibračné vajíčko je vybavené super silným motorom a prináša hlboké a silné vibracie. Vezmite si ho na rande a premeňte ho na vzrušujúcu predohru!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Coco Blue

    Hľadáte erotickú hračku, ktoré vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom už ich stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Objavte nové vzrušujúce pocity s jedinečnou pomôckou Zumio! Pomocou eliptickej rotácie (nie však vibrácií) dosiahnete presnú stimuláciu tak, kde ju vaše telo vyžaduje najviac. Zakončenie v tvare maličkej lyžičky pomáha šíriť stimulačnú energiu a vytvára neuveriteľnú škálu pôžitkov! Vyberte si z 8 rýchlostí a upravujte si intenzitu použitým tlakom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Power Shake Come Hither Silicone Stimulator Black

    Snívate o dokonale slastných orgazmoch? K nim budete potrebovať výkonnú hračku, ktorá rozumie vášmu tielu, čo treba tento vibrátor Come Hither s omamnou vibračnou funkciou. Jeho koniec cieli priamo na G-bod a úchvatne ho masíruje. Na svoje si však príde aj klitoris, pre ktorý je určených 10 vibračných režimov. Tak to rozbehnite s touto pôvabnou hračkou z prémiového silikónu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 3 Seafoam

    Jeden z najobľúbenejších vibrátorov v rabbit štýle teraz v novom prevedení! INA 3 je vyrobený z hladučkého silikónu a poteší vás duálnou stimuláciou, ktorá bude zakončená nezabudnuteľným vyvrcholením. Vyberte si z 10 nádherných vibračných režimov a ponorte sa do vzrušujúceho vonkajšieho i vnútorného zážitku.

    279 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Zoa Raspberry

    Niekedy máte chuť na silu, ale inokedy na jemnosť? ZOA vám dá možnosť výberu a prispôsobí sa vašej aktuálnej nálade. Jej jedinečný dizajn bude počúvať vaše vaginálne krivky aj váš klitoris. Príjemne padne do ruky a pohodlne zacieli na miesta, ktoré si práve vyžadujú potešenie. Podľahnite sile výkonného motora a doprajte si nezabudnuteľné orgazmy!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 220

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.