×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 2944

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka i funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA027-M Wildolo Realistic Silicone Dildo with 10 Vibrating Modes & App 23.9cm Skin

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným realistickým dildom, ktoré umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok autentického tvaru a skvostných rozmerov, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Žiada si váš klitoris alebo vari sa celé telo relaxačné či vzrušujúce vibrácie? Poloqueth Mini Magic Wand je dokonalým nástrojom na odpočinok po dlhom náročnom dni! Nie je totiž novinkou, že vibrácie uvoľňujú unavené a namáhané svaly, zmierňujú bolesti a pri použití na intímnych miestach prinášajú aj rýchle vzrušenie s nádherným vyvrcholením. Mini Magic Wand vaše telo potrebuje, relaxujte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Vzrušujúce tajomstvo ukryté vo vašich nohavičkách! Tento pôvabný vibrátor má dokonalý ergonomický tvar, ktorý sa prispôsobí vašim telesným kontúram pre maximálne pohodlie a extra vzrušujúcu stimuláciu. Je navrhnutý tak, aby sa uvelebil v nohavičkách a aby ste si s ním mohli vyjsť von. Nech vás vaše kroky zavedú kamkoľvek, takto cesta bude plná vzrastu! Necháte si ovládač pre seba alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Extreme Anal Power Vibrator Black

    Prahnete svojimi zadnými vrátkami pre vzrušujúcich vibráciách? Predstavujeme kolekciu Extreme od Hidden Desire obsahujúcu špeciálne análne vybavenie, ktoré vám pomôže posunúť vaše hranice potešenia. Patrí sem aj tento výkonný vibrátor na intenzívne a hlboké prenikanie. Zamilujte sa do jeho realistického prevedenia a dotyku luxusného silikónu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Viballdo Black

    Objavte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Predstavujeme novú vylepšenú verziu s názvom Viballdo, ktorá má trochu iný tvar, mäkšiu špičku, dlhšiu použiteľnú dĺžku a schopnosť vibrácií. Rovnako ako predchodca sa nasadzuje na semenníky, na ktorých pevne drží, a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich semenníkov sa stane nástroj potešenia a slasti.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím nechala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ a povrch z 24kt zlata sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Glow in the Dark - Sada pre svietiacu kópiu penisu Zelená

    Vyrobte si dokonalú vibračnú a svietiacu kópiu svojho penisu! Clone A Willy je kompletná súprava, ktorá umožní každému mužovi vyrobiť si presnú, neuveriteľne detailnú kópiu svojho vlastného penisu, ktorá naviac svieti v tme.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Extreme Beaded Anal Power Vibrator Black

    Prahnete svojimi zadnými vrátkami pre vzrušujúcich vibráciách? Predstavujeme kolekciu Extreme od Hidden Desire obsahujúcu špeciálne análne vybavenie, ktoré vám pomôže posunúť vaše hranice potešenia. Patrí sem aj tento výkonný vibrátor na intenzívne a hlboké prenikanie. Zamilujte sa do jeho tvaru spojených guličiek a luxusného silikónu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice RC Mini Vibrator with 4 Attachments Green

    Jedine s touto erotickou sadou získate 4 rôzne možnosti potešenia! Predstavujeme RC mini vibrátor s diaľkovým ovládaním a silikónové nadstavce. V sade nájdete vibrátor na G-bod, análny kolík, vibračný erekčný krúžok a stimulátor klitorisu. Doprajte si pestrú zábavu a možnosť voľby sólo alebo v páre!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Gia Black

    Túžite po silných vibráciách, ale nemôžete sa rozhodnúť, či si zaobstaráte vibračnú hlavicu alebo vibrátor? Lush Gia je riešenie! Je to elegantná hračka, ktorá je z jednej strany vibrátor pre G-bod a z druhej strany vibračná hlavica. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a samostatné ovládanie pre každý koniec. Vychutnajte si ju z oboch strán.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Milujete, keď máte možnosť výberu? Tú získate aj s týmto vibrátorom, pretože vám ponúkne hneď 3 rôzne funkcie. Vie totiž vibrovať, prirážať a nechýbajú mu ani zvodné rotujúce guličky. Nechajte sa vziať do orgazmického neba prírazy s dĺžkou cca 3 cm a doprajte si dokonalé sexuálne zážitky s týmto ergonomicky navrhnutým vibrátorom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator - Silikónový klasický vibrátor Telová

    Realistický silikónový vibrátor vám bude poskytovať príjemné vzrušenie svojím dokonale vypracovaným telom. Vibrátor má realistické farby a je vyrobený z kvalitného silikónu.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer 1

    Satisfyer 1 je to, po čom túži každá moderná žena. Jedná sa o dokonalý stimulátor klitorisu, ktorý využíva technológiu bezdotykovej stimulácie pomocou účinných tlakových vĺn. Najnovšia verzia obľúbeného Satisfyeru zaručuje intenzívnejšie, rýchlejšie a viacnásobné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra veľký realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 12 je extra veľký vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh tento vibrátor na prvý pohľad a dotyk pôsobí ako ľudská koža.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Čierna

    Pre všetkých, ktorým nestačí výkon klasických vibrátorov, je určený tento model masážnej hlavice Bodywand. Je špeciálne vytvorená za účelom vysokého výkonu v dĺžke 25 centimetrov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Vďaka 3 výkonným motorom je Satisfyer Curvy Trinity 4 vyrobený zo silikónu všestranne použiteľnou erotickou hračkou. Túto hračku pre potešenie je možné použiť ako vibrátor tlakovej vlny na položenie a pre bod G, ktorý vás prekvapí intenzívnymi vibráciami a pulzujúcimi tlakovými vlnami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Nič nenapodobňuje skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus. Jeho povrch je z hebkého pôvabného fialového silikónu, má neuveriteľnú dĺžku 31 centimetrov, vie nielen prirážať, ale tiež vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Razzle Dazzle Pink

    Hľadáte tú pravú erotickú pomôcku, ktorá vás nesklame? Dajte šancu tomuto ružovému vibrátoru! Má zvodný tvar a príjemnú jemnú textúru. Jeho zaoblený koniec vám dopraje mäkký pocit rovnako ako dotyk hebkého silikónu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a režimov a nechajte ho splynúť s vašim telom!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Symphony Pink

    Chcete všetko alebo nič? Táto hračka je skvele multifunkčná, až ide z toho hlava okolo! Ukrýva v sebe hneď 3 motory, ktoré budú vibráciami zmyselne masírovať g-bod a zároveň budú pomocou vzrušujúcej vzduchovej technológie láskať klitoris! Sympóny je jednoducho symfónia slasti, tak si to nechajte páčiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Snívate o zmyselnej stimulácii jedným prstom? S týmto prstovým vibrátorom je všetko možné! Má príjemne textúrovanú hlavu a ponúkne vám 9 intenzívnych vibračných režimov. Jeho tvar je dômyselne zakrivený, aby s ním šlo pohodlne zacieliť na klitoris, kde bude dráždiť citlivé nervové zakončenia, ale nakuknúť s ním môžete aj dovnútra. Objavujte sama svoje vášne alebo sa hrajte aj s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Purple

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie, We-Vibe sú majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebude chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Brighty

    Pretty Love Bright je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AK Super Series G1 Automatic Handheld Sex Machine

    Aj šukací stroj môže byť stelesnením pôvabu, sily a elegancie! Predstavujeme G1 Automatic Handheld Sex Machine, luxusný, automatický a presný nástroj pre nové výšiny vašich sexuálnych zážitkov. Oddajte sa jeho vzrušujúcu funkciu prírazov a objavte realistické bezkonkurenčné zážitky a novú úroveň intimity.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Quest - Vibrátor na prostatu Čierna

    Quest je váš nový sprievodca svetom vzrušujúcich objavov. Veľmi rýchlo k nemu získate dôveru a taktiež vám prinesie kontrolu na ceste k novému potešeniu.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajnová a skutočne silná masážna hlavice od značky Adrien splní všetky vaše priania. Bola špeciálne navrhnutá presne tak, aby pre vás bola diskrétne tichou a zároveň výkonnou pomôcku určenou nielen na intímne potešenie, ale aj na masáže celého tela. Má precízny ergonomický tvar, ľahko sa ovláda a je vyrobená z bezpečného a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Arthur - Wave vibrátor

    Rozvlňte sa s masážnym strojčekom, ktorý vás vo vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Jedinečná a plne flexibilná hračka pre mužov - erekčné krúžky a stimulátor prostaty v jednom. Dokonale sa prispôsobí telu a bude stimulovať nielen anál. The-Vibe 2 vibrátor je navrhnutý tak, aby vám pohodlne padol a malý „prstom“ dráždil vašu prostatu. Tak uchopte ovládač a vyberte si takú úroveň stimulácie, ktorú si vaše telo bude práve žiadať.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Perleťová biela

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej perleťovej bielej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 2944

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.