×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 97 až 128 z celkom 1192

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Devil Tail Buttplug and Weaved Whip

    Milujete rozmanitosť v spálni? V tom prípade vás určite bude lákať vyskúšať tento análny kolík a bič v jednom! Na prvý pohľad robí nebezpečný a diabolský dojem a jedno je jasné už teraz - každý zážitok sa s ním stane nezabudnuteľným! Preskúmajte svet zmyselnosti a potešenia!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Plug, určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Shhh Blindfold - Saténová páska na oči

    Zakryte svojmu partnerovi oči luxusnou saténovou páskou na oči a poddajte so svojim najvášnivejším fantáziám.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Panties 2900050

    V jednoduchosti je krása, čo dokazujú tieto jednoducho strihané latexové nohavičky. Skvele priľnú k telu a vyzerajú úplne sexi a zvodne. Stanú sa neoddeliteľnou súčasťou akéhokoľvek vzrušujúceho prevleku, ale aj samy o sebe budú na vašom tele pôsobiť neodolateľne a vzrušujúco.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Nipple Erector Set - Pumpičky na bradavky Čierna

    Napumpujte bradavky maximálnym vzrušením! Vaša erotogénna zóna sa prekrví a bude vnímať aj dotyk pierka. Na začiatok vezmite pumpičku s najmenším krúžkom a navlečte gumový krúžok na otvor pumpičky.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Latex Leggings Black

    Úplná klasika medzi v ponuke latexového oblečenia - legíny! Majú úžasnú moc zvýrazniť, nohy, pozadia a siluetu celkovo. Tieto od Me You Us Latex majú pohodlný vysoký pás a určite sa stanú obľúbeným kúskom vášho šatníka. Oblečte si ich a realizujte svoje vysnívané BDSM scény alebo si ju vezmite na párty alebo len tak!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Open Cup Body 2840375 Black

    Popisok pripravujemeVzrušujúce prestrihy dole aj hore! Toto body od Black Level je kompletne vyrobené z čierneho lesklého vinylu. Výstrihy na prsia av rozkroku sú absolútne provokatívne a postavia vaše vnady do centra pozornosti. Je to presne to, čo chcete? Tak do toho, obliecť si body bude hračka, má totiž na chrbte zips!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Cuff & Tether Set - Bondážna súprava

    Potešte svojho milenca touto všestrannou sadou pút a povrazov. Nastaviteľné povrazy môžu byť využité rôznymi spôsobmi a nekladú tak žiadne zábrany vašej fantázii.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy D Ring Harness

    Váš otrok vás bude prosiť, aby ste ho zviazali do tejto úžasnej bondážnej sady od Fetish Fantasy. Jedná sa o veľmi premyslený zádržný systém, ktorý vám umožní veľa rôznych pozícií zviazania.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Spreader Bar with Cuffs Black

    Dômyselná pomôcka pre podmanivé otroctvo! Táto robustná tyč s putami na zápästia a členky vám splní vaše BDSM fantázie. Putá sú polstrované a vyrobené z imitácie kože a vďaka karabinkám sa dajú ľahko odopnúť a zase pripnúť. Pohrajte sa, potešte, neposlúchajte alebo sa tiež potrestajte.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive O Ring Gag & Nipple Clips Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok/náhubok so svorkami na bradavky vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Rodeo Robin

    Set popruhov vhodný pre zvlášť intenzívnu stimuláciu penisu a semenníkov. Vyvolá chvenie a zmyselné potešenie, ktoré sa môže dostať až do naozaj neočakávaných výšok. Vďaka tomu, že sú popruhy nastaviteľné, pohodlne obopnú koreň penisu, žaluď alebo semenníky.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Spandex 3-Hole Hood - Maska na tvár

    Spandex 3-Hole Hood dokonale padnúca maska ​​na hlavu s otvormi na ústa a oči. Veľkosť univerzálna. Vyrobené z jemnej tkaniny.

    18,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Playsuit 2910098

    Zvodná, sexi a možno aj hravá latexová kombinéza pre mužov, ktorí vedia, čo chcú. Má krátke rukávy i nohavice a obopne telo ako druhá koža. Obojsmerný zips začína na krku, pokračuje cez hruď a rozkrok a končí až nad zadkom. Nenechajte sa príliš vyzývať k vzrušujúcej zábave.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Midnight Lace Collar and Leash - Obojok s vodítkom

    Elegantný obojok a vodidlo od značky SportSheets zaujme všetkých milovníkov odvážnejších hrátok. Pohodlný polstrovaný obojok z mäkkej a príjemnej tkaniny s jemnou čipkou dokonale padne každému krku a pripevnený je karabínou ku kovovému vodidlu, ktorým realizujete všetky svoje odvážne fantázie. Farba retiazky je čierna a v kombinácii s obojkom tvorí krásnu a luxusnú kombináciu.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Ball Gag Training System - Sada roubíkov

    Ball Gag Training System je sada troch roubíkov s koženkovým nastaviteľným popruhom. Roubíky sú vyrobené z kvalitného plastu bez toxických prímesí v troch veľkostiach.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Female Chest Harness Black

    Milujete módu a chcete vyzerať dobre aj pri svojich BDSM hrátkach? Nemal by vám chýbať tento dômyselný doplnok s nastaviteľnou veľkosťou. Obopne vaše telo, zdôrazní prednosti a okrem toho disponuje 2 D-krúžkami (jeden pri krku a druhý medzi prsiami), ku ktorým môžete pripojiť ďalšie doplnky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size M Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Mini Faux Flogger Polished Leather - Kožený bič

    Čierno červený bič pre SM praktiky z kvalitnej kože so strapcami. Tento bič má veľmi všestranné použitie, od jemného potľapkania po tvrdý výprask.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Choker Čierna

    Perfektný obojok bude ideálnym doplnkom ku všetkým vašim vyzývavým outfitom. Vezmite zmyselnosť do ulíc!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Leggings with Penis Sleeve Black

    Klasika, ktorá nesmie chýbať žiadnym milovníkom latexu! Tieto legíny myslia aj na váš penis av rozkroku sú vybavené jedinečným návlekom na penis, sú dlhé, úzke a extrémne sexy! Obopnú vás ako druhá koža a pokiaľ sa vzrušíte, dáte to v nich okamžite najavo a nebudete nič tajiť. Zamilujte sa do nich, nebude to ťažké!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Soft Eyemask Black

    Vytvorte si ešte viac vzrušujúcejší zážitok zahalený do temnoty, ktorá zvyšuje sexuálnu chuť. Táto maska sa môže sa zdať ako nenápadný doplnok, ale verte, že si s ňou užijete nevšedné zážitky. Vďaka elastickej páske perfektne padne a je pohodlná.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Kinbaku Mini Rope Black 1,5m

    Snívate o dominantných hrách? V tom prípade by vám nemalo chýbať toto lanko, s ktorým svoj submisívny náprotivok ľahko zviažete. A viete čo? Potom si s ním budete môcť robiť všetko, čo si len zaumienite, neznie to úžasne? Vyskúšajte to!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Fetish Erotic Playset 1 With Handcuffs, Blind Mask & Flogger Black

    Vitajte vo vzrušujúcom svete Intense Fetish! Práve tu môžete vyjadriť svoje najhlbšie túžby, pretože produkty z tejto kolekcie sú priamo určené na splnenie vašich nezbedných fantázií. Patrí sem aj táto erotická sada, ktorá predstavuje podmanivý súbor doplnkov na skúmanie hlbín potešenia. Nájdete v nej všetky základné kúsky: putá, masku na oči a bič!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Chlorinated Latex Gloves Black

    Dlhé latexové rukavice z chlórovaného latexu pre pohodlné a jednoduché nasadzovania, ku ktorému nebudete potrebovať prášok ani olej. Rukavice majú dlhú životnosť, lepenie a neťahajú kožu a je ideálne ich skladovať na tmavom a vzdušnom mieste.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Pierced Nipple Suckers Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a účinných prísaviek TABOOM, ktoré zvýšia prietok krvi. Užite si vyššiu citlivosť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Ball Gag Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je ničím iným ako nevyhnutným príslušenstvom pre všetkých milovníkov otrockých hrátok, teda náhubkom. Jeho dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá, rovnako ako je jednoduché jeho čistenie a údržba.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Queen Black Lace Mask Black

    Premýšľate ako ešte viac podtrhnúť vaše vznešené ja? Nasaďte si na tvár túto nádhernú, ručne vyrábanú čipkovanú masku z najkvalitnejších ekologických materiálov s moderným benátskym vzorom. Vďaka zaväzovaniu na stuhy bude príjemná i na dlhodobejšie nosenie a skvele sadne. Buďte tajomná a vyrazte si v maske nielen do spálne, ale aj na ples alebo party.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Nevyhnutná a všestranná sada pre všetkých milovníkov dovádzania s putami. Osem kontaktných miest vám ponúkne nespočetne veľa spôsobov, ako svojmu náprotivku obmedziť slobodu. Hodí sa na akýkoľvek matrac a súčasťou sú aj neoprénové putá na zápästia a členky. Putá majú, samozrejme, nastaviteľnú veľkosť a upevňujú sa pomocou suchého zipsu, preto sa s nimi veľmi rýchlo a pohodlne manipuluje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Tease - Hodvábne jemné šteklítko

    Luxusné svetlo sivé pierko na šteklenie z kolekcie Fifty Shades of Grey.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Briefs with Dildo 2950111

    Čierne latexové nohavičky s pohodlne fixovaným vnútorným dildom. Pristanú každej náročnej dáme, ktorá nezostáva rada prázdna. Dĺžka dilda je 12 cm a jeho priemer je 3,5 cm.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Leggings Crotchless Black

    Klasika, ktorá nesmie chýbať žiadnym milovníkom a milovníčkam latexu! Tieto legíny majú otvorený rozkrok, sú dlhé, úzke a extrémne sexi! Obopnú vás ako druhá koža a ak dôjde na vec, tak ich nebudete musieť ani dávať dole. Zamilujte sa do nich, nebude to ťažké!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 1192

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.