×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 65 až 96 z celkom 621

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Devil Sticks Silicone Ball Gag - Silikónový kolík s koženým remienkom Čierna

    Kvalitný silikónový roubík s pevným koženým remienkom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Nurse Dress 2851083

    Chystáte nejaké sexi vyšetrenie vášmu partnerovi? Tak nezabudnite aj na vhodný outfit! Hot sestrička sa z vás stane jedine v tomto obliečku na zips s krátkym rukávom, ku ktorému dokonalo ladí biela čiapočka, ktorá by žiadnej sestričke rozhodne nemala chýbať. Vykonajte vyšetrenie vášho pacienta štýlovo a dômyselne, nech naňho dlho spomína.

    68,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel - Stimulačné koliesko

    XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel sa od ostatných erotických pomôcok líši tým, že spája hneď 5 veterníkov v jednu superúčinnú pomôcku pre to najintenzívnejšie potešenie.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Nipple Teasers Metal

    Ak práve čítate tento text, tak pravdepodobne premýšľate nad tým, že vyskúšate svorky na bradavky. Chcete poradiť? Áno, vyskúšajte ich! Tieto svorky sú ideálne nielen pre začiatočníkov, sú cenovo dostupné, unisex a ľahko sa používajú. Poďte objaviť niečo nové!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Panties 2900050

    V jednoduchosti je krása, čo dokazujú tieto jednoducho strihané latexové nohavičky. Skvele priľnú k telu a vyzerajú úplne sexi a zvodne. Stanú sa neoddeliteľnou súčasťou akéhokoľvek vzrušujúceho prevleku, ale aj samy o sebe budú na vašom tele pôsobiť neodolateľne a vzrušujúco.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CalExotics Silicone Dilator Kit - Sada silikónových vaginálnych dilatátorov 5ks

    Sada jemne ružových luxusných dilatátorov, ktoré pomáhajú ženám obnoviť vaginálnu pevnosť, pohodlie a komfort.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Cuff & Tether Set - Bondážna súprava

    Potešte svojho milenca touto všestrannou sadou pút a povrazov. Nastaviteľné povrazy môžu byť využité rôznymi spôsobmi a nekladú tak žiadne zábrany vašej fantázii.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Neck Restraint and Handcuffs

    Milujete pekné elegantné doplnky a tiež BDSM radovánky? V tom prípade budete milovať aj tento doplnok! Vyzerá nežne, ale zároveň je robustný. Upevníte ho za krk a následne k nemu pripojíte putá presne do takej výšky, kam budete potrebovať. Ostatné D-krúžky ponúkajú ďalšie možnosti, tak ich vyskúšajte!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ultraviolett Nipple Sucker - Vibračné přísavky na bradavky

    Vibračné prísavky na bradavky od značky You2Toys sa iste stanú vašou obľúbenou pomôckou. Disponujú minivibrátormi, ktoré vaše bradavky budú skutočne veľmi intenzívne dráždiť. Použitie tejto hračky je veľmi jednoduché, stačí prísavky nasadiť na bradavky, pomocou balónika odsať vzduch, zapnúť vibrácie a užívať si slastnú stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Spreader Bar with Cuffs Black

    Dômyselná pomôcka pre podmanivé otroctvo! Táto robustná tyč s putami na zápästia a členky vám splní vaše BDSM fantázie. Putá sú polstrované a vyrobené z imitácie kože a vďaka karabinkám sa dajú ľahko odopnúť a zase pripnúť. Pohrajte sa, potešte, neposlúchajte alebo sa tiež potrestajte.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Nipple Erector Set - Pumpičky na bradavky Čierna

    Napumpujte bradavky maximálnym vzrušením! Vaša erotogénna zóna sa prekrví a bude vnímať aj dotyk pierka. Na začiatok vezmite pumpičku s najmenším krúžkom a navlečte gumový krúžok na otvor pumpičky.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Stretchy Fun Cuffs Čierna

    Jedinečné putá na zápästie od značky ToyJoy. Sú vyrobené z elastického gumového materiálu, ktorý je veľmi pohodlný a zároveň i vhodný pre všetkých začínajúcich BDSM milovníkov. Sada obsahuje aj kľúče.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toyjoy Furry Fun Cuffs - Plyšové kovové putá červená

    Tieto krásne plyšové putá v malinovej farbe sú nádherne mäkučké, preto sa nemusíte báť nechcených otlakov a iných poranení.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Wheel of Pleasure - Stimulačné koliesko

    Stimulačné koliesko od obľúbenej značky Ouch! prináša rôznorodú škálu bolestivého potešenia. Je vybavené malými kolíkmi, ktoré sú veľmi ostré a dodajú vám pocit dominantnosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Chlorinated Latex Gloves Black

    Dlhé latexové rukavice z chlórovaného latexu pre pohodlné a jednoduché nasadzovania, ku ktorému nebudete potrebovať prášok ani olej. Rukavice majú dlhú životnosť, lepenie a neťahajú kožu a je ideálne ich skladovať na tmavom a vzdušnom mieste.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Hand/Leg Restraints Red

    Tie najštýlovejšie červené putá všetkých čias! Značka Bad Kitty ich vyrobila z červenej umelej kože, ktorú doplnila o kovové detaily v zlatej farbe. Putá na zápästie aj na stehná sú mierne polstrované a nastaviteľné. Popruhy na prepojenie sú odnímateľné a disponujú karabínkami.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Spandex 3-Hole Hood - Maska na tvár

    Spandex 3-Hole Hood dokonale padnúca maska ​​na hlavu s otvormi na ústa a oči. Veľkosť univerzálna. Vyrobené z jemnej tkaniny.

    18,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Briefs with Dildo 2950111

    Čierne latexové nohavičky s pohodlne fixovaným vnútorným dildom. Pristanú každej náročnej dáme, ktorá nezostáva rada prázdna. Dĺžka dilda je 12 cm a jeho priemer je 3,5 cm.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Nevyhnutná a všestranná sada pre všetkých milovníkov dovádzania s putami. Osem kontaktných miest vám ponúkne nespočetne veľa spôsobov, ako svojmu náprotivku obmedziť slobodu. Hodí sa na akýkoľvek matrac a súčasťou sú aj neoprénové putá na zápästia a členky. Putá majú, samozrejme, nastaviteľnú veľkosť a upevňujú sa pomocou suchého zipsu, preto sa s nimi veľmi rýchlo a pohodlne manipuluje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    10 neuveriteľných pomôcok prekypujúcich eleganciou v nádhernej darčekovej krabičke, taký je tento set od Fifty Shades of Grey. Objavte zmyselné potešenie, intenzívne vzrušenie, aj ľahké BDSM hrátky, ktoré okorenia vaše zážitky v spálni. Vychutnajte si všetky pomôcky naraz alebo postupne jednu za druhou, záleží len na vás a vašej nekonečnej fantázii. So sadou 10 Days of Pleasure dostanete možnosť realizovať aj tie úlisnejšie predstavy.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Nechajte sa vy sami potrestať alebo potešiť touto dômyselnou hračkou, do ktorej môžete, samozrejme, uzamknúť aj svoj submisívny náprotivok. Pripútajte ho za krk, zápästia a členky a následne mu doprajte tvrdé čierne dildo. Všetky časti tejto jedinečnej konštrukcie sú nastaviteľné, takže si môžete prispôsobiť dĺžku základnej lišty aj výšku dilda a obojku. Konštrukcia výrobku je jednoduchá, ale účinná a dômyselná. Luxusné putá sú navrhnuté tak, aby boli odolné a dlho vydržali. Sú navyše vybavené aj zámkom, aby vám váš otrok nemohol uniknúť. Vdýchnite život svojim BDSM fantáziam a vybavte si svoju mučiareň týmto neprekonateľným produktom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Kinbaku Mini Rope Black 1,5m

    Snívate o dominantných hrách? V tom prípade by vám nemalo chýbať toto lanko, s ktorým svoj submisívny náprotivok ľahko zviažete. A viete čo? Potom si s ním budete môcť robiť všetko, čo si len zaumienite, neznie to úžasne? Vyskúšajte to!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Ball Gag Training System - Sada roubíkov

    Ball Gag Training System je sada troch roubíkov s koženkovým nastaviteľným popruhom. Roubíky sú vyrobené z kvalitného plastu bez toxických prímesí v troch veľkostiach.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851393 Black

    Ktorý zips rozopnete ako prvý a ktorú časť tela tak ukážete? Bude to rozkrok alebo snáď prsia? Tento oblečok dokonale priľne k vášmu telu, obopne ho ako druhá koža a limček vám dodá sebavedomie. Splňte si svoje sny v tomto jedinečnom kúsku!

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Whip Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je ničím iným ako nevyhnutným príslušenstvom pre všetkých milovníkov otrockých hrátok, teda koženého biča. Jeho dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá rovnako ako i jeho čistenie a údržba.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Choker Čierna

    Perfektný obojok bude ideálnym doplnkom ku všetkým vašim vyzývavým outfitom. Vezmite zmyselnosť do ulíc!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Soft Eyemask Black

    Vytvorte si ešte viac vzrušujúcejší zážitok zahalený do temnoty, ktorá zvyšuje sexuálnu chuť. Táto maska sa môže sa zdať ako nenápadný doplnok, ale verte, že si s ňou užijete nevšedné zážitky. Vďaka elastickej páske perfektne padne a je pohodlná.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Short Latex Gloves Black

    Krátke latexové rukavice preňho i pre ňu! Budú vyzerať skvostne nielen v kombinácii s vašim obľúbeným latexovým oblečením. Užite si ešte zvodnejší výzor vašich rúk a nechajte ich prinášať vzrušenie vášmu náprotivku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Rhinestone Handle Whip 2626

    Ručne pletený kožený bič dlhý necelých 137 cm s nádhernou rukoväťou, ktorá je zdobená drobnými drahokamami.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Catsuit 2901005 Black

    Latexový sen od hlavy až po päty! Tento latexový overal s dlhým rukávom je vyrobený z kvalitného prírodného latexu a disponuje zipsom cez rozkrok, ktorý bude radosť rozopínať. Overal má zmyselný stojačik, výstrih na chrbte a zapína sa na zadnej strane. Oblečte si ho a radujte sa z toho, že padne ako druhá koža a dáva neuveriteľne najavo vaše fetiš túžby!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Tease - Hodvábne jemné šteklítko

    Luxusné svetlo sivé pierko na šteklenie z kolekcie Fifty Shades of Grey.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Mask

    Viete, že keď jeden zo zmyslov obmedzíte, tak ostatné zvýrazníte? Úžasne to funguje s očami! Zakryte si zrak a vychutnávajte si všetky dotyky, láskanie a milovanie ešte viac, lebo ostatné zmysly budú mnohonásobne zvýraznené. Vyskúšajte to s touto elegantnou a príjemnou maskou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 621

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.