×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 2976

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Hidden Desire Extreme Beaded Anal Power Vibrator Black

    Prahnete svojimi zadnými vrátkami pre vzrušujúcich vibráciách? Predstavujeme kolekciu Extreme od Hidden Desire obsahujúcu špeciálne análne vybavenie, ktoré vám pomôže posunúť vaše hranice potešenia. Patrí sem aj tento výkonný vibrátor na intenzívne a hlboké prenikanie. Zamilujte sa do jeho tvaru spojených guličiek a luxusného silikónu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GP Super Alkaline Battery AA 1 pc

    Základná rada alkalických batérií vyniká dobou prevádzky v energeticky nenáročných zariadeniach.

    0,69 €

    0,29 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Zamilovali ste sa do zmyselných tlakových vĺn Satisfyeru, ale trochu vám začínajú chýbať klasické vibrácie? Táto úchvatná novinka splní vaše priania! Kombinuje totiž obľúbené tlakové vlny a k tomu dokáže aj vibrovať. Okúste zážitky neporovnateľné s čímkoľvek iným!

    86,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Kisser The Oral-Like Stimulator Red

    Milujete orálny sex? Práve pre vás máme tento úchvatný Kisser! Dopraje vám ten najlepší orálny sex a vstúpite s ním do sveta jedinečného potešenia. Jeho pery sú ako živé a vedia sa jemne as gráciou pohybovať – otvárať a zase zatvárať. Nechýba ani vibračný jazyk pre ešte viac euforické pocity. Tak si doprajte symfóniu vnemov a rozkoš, ktorá nebude poznať medze.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Classic

    Partnerské vibrátory si od doby svojho vzniku získali priazeň miliónov párov z celého sveta a Partner celkom iste nebude výnimkou.

    68,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Pro Black

    Nič nenapodobní skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus Pro. Jeho povrch je z hebkého elegantného čierneho silikónu, má príjemnú realistickú textúru a Magnum vie nielen prirážať, ale aj vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys RC Fucking Machine 2.0 Black

    Tento silný kociek pre vás natiahne až o 6 cm! Snívate o vzrušujúcich prírazoch? Premeňte svoje sny na skutočnosť, ktorá nebude mať obdoby! RC Fuck Machine 2.0 značky You2toys má praktickú silnú prísavku a nastaviteľný uhol. Na to, aby vám to urobil, nebudete potrebovať ruky. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 režimov prírazov.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Thrusting Anal Lock Prostate Massager sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 3 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 10 vzoroch a disponuje krúžkom, ktorý príjemne stiahne váš penis. Užite si novú úroveň kombinovaného potešenia!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Snappy

    Pretty Love Snappy je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30 typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Big-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Stimulátor prostaty Big Boy od značky Rocks Off je špeciálne tvarovaný na stimuláciu prostaty a hrádze. Plné krivky a väčšia veľkosť vibrátora ho predurčuje skôr pre skúsenejších užívateľov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vaše dosiaľ nesplnené erotické sny a predstavy sa stávajú skutočnosťou. Na trh vstupuje vibrátor, ktorý v jednom veľmi elegantne prevedenom prístrojmi kombinuje vibrácie a elektrickú stimuláciu bez nežiaducich drôtov a káblov.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Intense

    Nexus Revo Intense prináša ako vždy precíznu stimuláciu namierenú na prostatu tých, ktorí majú záujem o intenzívnu jazdu.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Viete, čo znamená spojiť príjemné s užitočným? Je to vzrušujúca stimulácia prostaty, s ktorou si nielen užijete slastné orgazmy, ale tiež si zaistíte účinnú prevenciu rakoviny prostaty. Poloqueth Prostate Massager bude výborným pomocníkom pri tejto zábavke, pretože má dva silné motory, ktoré sa postarajú o prostatu i o hrádzu. Tak uchopte ovládač a poďte urobiť niečo pre svoje zdravie i potešenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Twist Stimulating Clitoral Vibrator Pink

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Twistom! Perfektne sa postará o váš klitoris vďaka funkcii pulzujúcej stimulácie, ktorej nepôjde odolať. Má praktickú ergonomickú rukoväť, ktorá vám pohodlne padne do ruky, ale použiť ju môžete aj na vnútornú stimuláciu. Zažite dokonalé orgazmy sólo alebo v páre.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Maximálna blaženosť pre penis aj klitoris! Dvojica tých najlepších erotických hračiek pre neho a pre ňu sa spojila a vytvorila toto jedinečné balenie, v ktorom nájdete Arcwave Ion a Womanizer Premium 2. Obe hračky spája omamná patentovaná funkcia Pleasure Air a keď budete čítať ďalej, dozviete sa, čoho sú pomôcky schopné a prečo ich funkcie musíte vyskúšať.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bradley

    Hodvábne hladké a pôsobivo ružové vibračné vajíčko s báječnými 12 vzrušujúcimi funkciami. Zverte svojmu partnerovi do rúk ovládač a dovoľte mu prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne i na verejnosti. Užite si s Pretty Love Bradley kopec zábavy za prijateľnú cenu a okoreňte tak svoje milostné hrátky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Fuck Machine with Realistic & Thrusting & Vibrating & Heating Dildo Brown

    Výkonná erotická pomôcka, s ktorou budete stonať blahom! Paloqueth prichádza s jedinečným šukacím strojom, ktorý vás ohromí svojimi funkciami a dych vyrážajúcim realistickým prevedením. Doprajte si zmyselné prírazy, príjemné zahriatie a nastavte si dildo tak, aby vám to bolo čo najpohodlnejšie, koncová prísavka na základni ho bez obáv udrží na mieste!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Quantum Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Quantum je luxusne vyzerajúci mini vibrátor s veľmi silnými ale tichými vibráciami. Jeho tvar a veľkosť ho jednoznačne posúvajú do diskrétnych erotických pomôcok, ktoré môžu byť všade s Vami - doma, na cestách i na dovolenke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Chcete od svojej novej masážnej hlavice úplne všetko? Jednoducho absolútny jackpot, čo sa týka sily a funkcií? Domi 2 je tá pravá, ktorú ste potrebovali spoznať, aby ste konečne dosiahli svoje šťastie! Je o niečo menšia než väčšina jej kolegýň, ale práve to ju robí pohodlnou a praktickou na manipuláciu. Jej batéria má super dlhú výdrž, jej krk je dokonale pružný a jej technológia umožňuje ovládanie cez aplikáciu. Potrebujete vedieť viac? Čítajte ďalej a zoznámte sa s Domi 2 Mini!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating sa vaše prianie stane skutočnosťou, a ešte si budeme môcť funkcie vyberať cez aplikácie. Ponúkne vám 7 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with with 5 Shocks & Rotations Skin

    Snívate o skutočných zážitkoch? Zverte svoje potešenie prirážajúcemu dildu Paloqueth, ktorá vie aj zmyselne rotovať. Pobozkajte ho na žaludi a nechajte ho odviesť prvotriednu vzrušujúcu prácu vďaka 10 vibračným režimom a 6 vzorom prírazov a rotácií. Zamilujete si ho!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Tongue Teaser Pink-Black

    Mocný a neúnavný jazyk pre vaše perfektné potešenie! Vyrobený je z absolútne hebkého silikónu a má lahodne ohybnú špičku. Chopte sa rukoväte s diamantovou textúrou a nechajte jazyk vibrovať a švihať o jednej z 10 rýchlostí a vzorov vibrácií a švihania.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Objavte dildo, ktoré vám vezme dych! Volá sa Gravity a prichádza s ním na trh celosvetovo obľúbená značka Lovense! Gravity vás úplne ohromia funkciou automatických prírazov a vibrácií, ktoré môžete ovládať cez aplikáciu. Vďaka svojej silnej koncovej prísavke priľne na akýkoľvek hladký povrch a prispôsobí sa vám pre dokonalý zážitok pri sólo hrátkach a skvelý bude aj ako parťák do trojky!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • GP Super Alkaline Battery AAA 1 pc

    Základná rada alkalických batérií vyniká dobou prevádzky v energeticky nenáročných zariadeniach.

    0,69 €

    0,29 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní v análi? S Paloqueth Thrusting Massagerom sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 3 rôzne režimy ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 12 vzoroch a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cotton Candy Light Red

    Satisfyer Cotton Candy zaujme oválnym tvarom a kompaktným designom. Nasadzovací vibrátor vyrobený z telu príjemného silikónu rozmaznáva klitoris vzrušujúcou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií.

    49,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Coup!es Choice RC Mini Vibrator with 4 Attachments Green

    Jedine s touto erotickou sadou získate 4 rôzne možnosti potešenia! Predstavujeme RC mini vibrátor s diaľkovým ovládaním a silikónové nadstavce. V sade nájdete vibrátor na G-bod, análny kolík, vibračný erekčný krúžok a stimulátor klitorisu. Doprajte si pestrú zábavu a možnosť voľby sólo alebo v páre!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro Traveler

    Zoznámte sa s vaším novým elegantným spoločníkom na cesty do krajín nesúcich meno orgazmus. Či už si s ním budete užívať doma alebo kdekoľvek inde, bude vás tešiť jeho luxusný vzhľad, magnetický uzáver, ale predovšetkým špičková funkcia bezdotykovej stimulácie klitorisu pomocou tlakových vĺn. Vďaka svojmu dychberúcemu dizajnu a ohromujúcej technológii sa jedná o prvotriednu hračku, ktorá vyčarí každej žene nielen úsmev na tvári, ale aj pocit raja v intímnej oblasti.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Viballdo Black

    Objavte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Predstavujeme novú vylepšenú verziu s názvom Viballdo, ktorá má trochu iný tvar, mäkšiu špičku, dlhšiu použiteľnú dĺžku a schopnosť vibrácií. Rovnako ako predchodca sa nasadzuje na semenníky, na ktorých pevne drží, a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich semenníkov sa stane nástroj potešenia a slasti.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Pocket Rocket Fialová

    Dámy, dostaňte samy seba do extázy s touto úžasnou hračkou určenou na stimuláciu klitorisu. Očarí vás jej fialová farba, vreckový rozmer a jedna výkonná rýchlosť.

    7,90 €

    2,29 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 2976

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.